reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek dla lutowego dziecka?

Megi Pegi 16kg to już duzo-owszem,ale kiedy go podniosłam był jednym z tych najlzejszych ktore ogladałam oczywiscie w przystepnej cenie.
MIeszkam na 2 pietrzewięc dla mnie dość istotne:)
Wózek na zywo jest b.podobny do x-landera xa....i dużo tanszy.
Swietna obsluga w sklepie i dotarło do mnie,że niekoniecznie musze płacic za marke i ,,solidnosc" ktora moze byc loteria

reklama
Lorena dziekuje...jak Ci sie sprawował ten Jedo.
Przyznam ze znalazł sie on na liscie Naszych ulubiencow, ale wydaje mi sie troche ciezszy niz LUPO i Elipso

Aleksp ja widziałam ten wózeczek na żywo i powiem szczerze, że bije wszystkie inne w tym przedziale cenowym na łeb:tak: ja już jestem zdecydowana na niego, aczkolwiek wiem że waga jest tu małym minusem:-(
natomiast jest bardzo zgrabny, bardzo stabilny gondola nie lata, stelaż bardzo łatwo się składa, łatwo się zmienia kierunek spacerówki, która jest dość zabudowana, na czym mi zależy gdyż dzidzia będzie jeździła nią zimą oraz nie należy do małych, więc większy bobas powinien ją trochę pojeździć :tak:!!! Przy stelażu nie ma zbędnych części, jest bardzo zgrabny...Gondola też jest spora, ale nie wielka...
No tylko ta waga, ale nie wygląda na tyle!!!Spacerówka ok 16kg a z gondolą 14,5!!!
Z oczywistych względów nie podnosiłam wózka, ale poproszę jakąś koleżankę o ocenę...
Dodatkowo w zestawie jest chyba wszystko czyli torba, folia, nie wiem jak moskitiera, pompka, przewijak...
Bardzo mi się podoba kolorystyka szczególnie ta śliwka, ale na żywo jest troszkę jaśniejszy i ten stalowy :tak:

Waga jest podana w linku, który wkleiłam, więc musisz porównać do pozostałych wózków, bo nie wiem ile tamte ważą, a dla mnie waga nie była aż tak ważna, bo nie muszę nosić go po schodach.
Sprawował się i nadal sprawuje bez zarzutu, a zrobiłam nim już ponad 2500 km:-D Zamierzam z niego korzystać dla synka, a córka, albo będzie spacerowała albo zakupię platformę Lascala, ale to muszę jeszcze zobaczyć w sklepie jak pasuje do mojego Jedo
Dostawka do w�zka - BuggyBoard-Maxi™ | Lascal Ltd

Swietnie dziewczyny:)Dziekuje

Wiem,że Jedo jest cieższy.
Droga Alekx2, własnie nie mogłam uwierzyć,że tak zgrabny wózek wazy aż tak duzo,...więc delikatnie podniosłam....uwazam ze waży mniej. Może faktycznie fakt,że jest zgrabny i nie ma zbędnych elementów to z łatwością go lekko unisłam.

NIe mamy nikogo kto juz go użytkuje?:(
Ale....Ma 24 miesiace gwarancji.
Co do dodatków to wiem,że ma torbe, pokrowiec przeciwdeszczowy, pokrowce na spacerowke i noidelko ( osobne), przewijak.
Nie ma moskitiery i nie wiem czy ma pompke.

Lorena, masz swietny wozek,wiec masz problem z glowy, zwlaszcza ze nie musisz go targac na pietra:))
A dostawki to fajna rzecz, widziałam mamuski z takimi wózkami i 2 dzieci na miesci, więc swietne rozwiazanie.

Aleksp, co do wagi Lupo i Jedo Fyn to waga gondoli jest prawie identyczna 14,5kg Lupo 14,4 Jedo, ale za to spacerówka jest tutaj ciekawym zjawiskiem w Lupo 16kg a w Jedo 12,7kg:-) i tu jest mały klin :) więc stwierdzam że po pół roku noszenia gondoli bicepsy powinny się tak wyrobić, że nie będzie problemu z dźwiganiem spacerówki Lupo :-( a tak na poważnie jeszcze dopytam w sklepie dlaczego taka ciężka jest ta spacerówka w Lupo!!!
A co do fotelika ja na 100% zdecyduje się na Maxi Cosi, tu bez gadania :)
aaa jeszcze chciałam wspomnieć o firmie Coletto, widziałam wózek na żywo model Marco Polo, też ciekawy i dość lekki gondola 12,4kg a spacerówka 11,5kg.
Ma ciekawą opcje w spacerówce, bez przekładania siedziska i rączki obraca się siedzisko o 180stopni jak fotel biurowy :) niestety na innym forum widziałam wypowiedzi że uszyty jest z kiepskich materiałów (głównie spacerówka) które się prują i nie była to jedyna opinia :)
hehe jest w czym wybierać to trzeba przyznać!!!

reklama
No tylko ta waga, ale nie wygląda na tyle!!!Spacerówka ok 16kg a z gondolą 14,5!!!
Z oczywistych względów nie podnosiłam wózka, ale poproszę jakąś koleżankę o ocenę...

Bardzo mi się podoba kolorystyka szczególnie ta śliwka, ale na żywo jest troszkę jaśniejszy i ten stalowy :tak:

aLEX2 jesli tez masz odczucie ze nie wyglada na tyle ile podaje producent to bede wdzieczna za opinie kolezanek
Co do stalowego koloru -jest uniwersalny i tez go rozwazam, tyle tylko ze na zywo wydaje mi sie taki WYBLAKLY"

Do góry