reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jaki wózek dla lutowego dziecka?

Alex ale implasty maja fajne spacerowki :-) ja mialam implast driver 4xl i ok wszytsko poza waga ;-) kumpelka miala boldera i zadowolona byla ze spacerowki :-) zalezy kto czego szuka i czego oczekuje od wozka ;-)

reklama
Kurcze a facet w sklepie od razu nie polecał :-(

a mam CORTINKA pytanko do Twojego wózeczka, bo jest superancki, ile waży i czy spacerówka tak na zimę będzie się nadawała, jest dość zabudowana?

Mysle ze spacerowka zima da rade, w wersji 2012 jest wieksza buda do Elei naciaga sie prawie do palaka, ja ja musze dokupic :-) do tego spiwor i mozna smigac zima ! :-) do gondoli mam spiwor taki kokon fajny no i gondola na zime fajnie zabudowana jest :-)

co do wagi to z tego co w papierach wozka wyczytalam 13 kg, ale sam stelaz mega lekki, gondola jest z calego zestawu najciezsza ;-)

Wygląda na leciuteńki :-) i ma kółka żelowe jak dobrze doczytałam :-) będę szukać w sklepach, bo jeszcze chyba nie widziałam, albo nie zwróciłam uwagi!!!

wizja kupowania wózka mnie przeraża. Musze kupić tylko głęboki bo spacerówke mam dostać chociaż muszę zobaczyć bo wózek bede musiała wnosić sama na 2.piętro. Mimo że na klatce jest domofon i mozna by go zostawiac na dole to jeden z sąsiadów notorycznie zostawia drzwi na dole otwarte wiec niestety. Najchętniej zrezygnowałabym z kupowania gondoli :) jakby córa oddziedziczyła po mnie zdolności siadania to juz w czerwcu siedziałaby w spacerówce:D Właściwie to gondola potrzebna tylko na spacerki. W ogole jak pomyśle o tym że będe musiała wnosić wózek na drugie piętro to mi sie odechciewa wszystkiego. MAM DOŁA

Amg a nie myslas żeby stelaż przypinać gdzieś przy schodach a targać tylko gondole ? Zawsze to trochę lżej :-)

oo widze ze intensywny dzis dzien dyskusyjny.
:):)
Faktycznie, pamietajcie drogie mamy,że nie kazda z Nas jest doswiadczona w rodzicielstwie, tez w zyciu mialam dzieciaka na reku moze kilka razy...więc PROSIMY o wyrozumiałość i mniej ironii :))) Licyzmy na pomoc:)

Alex2 znajoma myśle,że trafni stwierdziła,że na pierwsze pół roku gondola, potem wygodna spacerówka ( niekoniecznie z tych najlzejszych), na roczek można sprezentować sobie i malenstwu lekka spacerówke uderzajac ws strone parasolek...więc chyba decyzja co do LUPO jest sluszna ( mały, zgrabny, funkcjonalny, może nie z minimalna waga ale wyglada na to ze wiekszosc wozkow w racjonalnej cenie maja wage ok 15kg)

Chyba ze fajtycznie macie Nasze Drogie mamy jakies doswiadczenia z lekkimi wozkami.

Cortina jakos na to nei wpadłam na to. Mąż posprzątał piwnice i stwierdził żeby tam wózek trzymać bo mamy pierwszą przy samym wejsciu i tylko 4 schody do pokonania, ale wiizja wchodzenia do piwnicy mnie przeraża. W moim odczuciu tam same szczury albo koty bezdomne.

Mnie raczej interesują koła pompowane, Ciebie Aleksp chyba również z tego co widzę...Ja mieszkam w terenie pagórkowatym, mało alejek, a więcej przeszkód i wąskich uliczek do pokonania...a na obrzeżach utwardzone ścieżki i kamyczki...Wątpię żebym chodziła tylko po równym chodniku, jak w większości miejsc w Polsce jest dużo krawężników, a jeśli się coś wymienia to jeszcze nie na taką skalę żeby wszędzie był super, niestety polska rzeczywistość;-)
Ciebie Aleksp kochana również proszę o wrażenia po kupnie :) ja jeszcze nie będę zamawiać, ale chyba moje serce należy do niego :-)

reklama
Do góry