kasiadz
Fanka BB :)
przyszłej zimy dzieci mogą już zaczynać chodzić i nie będą chciały w śpiworku siedzieć, lepiej z tym zakupem poczekać w takim razie do przyszłego roku, bo ja przypuszczam że tośki w śpiworek już się nie da wpakować
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cortina ja w Looli mialam od razu spiworek BC i jest bardzo gruby. osobiscie polecam. jak masz kupowac no name to lepiej kup BC to nawet latwiej Ci potem bedzie sprzedac razem z wozkiem ;-)Kurde no nie wiem, no name spiworki na allegro typu mumia 150-200 zl a Bebe confort 140 zl w promocji bo kolory tylko pomarancz, bez i granat, tylko cholera wie jak ten BC sie sprawdza czy cieplutki mialam przy Mai no name z owcza welna i byl fajny nawet
ja tak samo uzywalam spiworka zamiast kocyka i w nastepna zime na bak sie nam przydadza spiworki poniewaz dzieci jeszcze beda w takim wieku ze z wozkow na 100% bedziemy korzystac.Ja przy Mai używałam cały sezon jesien-zima, lepsze to niż kocyk dla mnie było a potem do sanek się przydał wiec chce go na bank kwestia koloru tylko :-)
Kasiu ja myślę o przyszłej zimie ;-) bo on jest do spacerówki typowo :-)
w grudniu będą miały 10 miesięcy a niektóre 11 (a to w grudniu i styczniu jest najzimniej), z pewnością część będzie już chodziła (wśród dzieci październik 2011 chyba w wieku 8 czy 9 miesięcy niektóre zaczęły już chodzić). U nas od kiedy tośka zaczęła chodzić to w wózku siedzieć nie chce a jeszcze dobrze nie chodzi i co chwilę się przewraca
Cortina ja w Looli mialam od razu spiworek BC i jest bardzo gruby. osobiscie polecam. jak masz kupowac no name to lepiej kup BC to nawet latwiej Ci potem bedzie sprzedac razem z wozkiem ;-)
mialam taki jak pokazalas i pomaranczoey fajnie bedzie wygladac do czarnego wozka.Zuziu super ze sie odezwalas ! a jaki mialas spiworek taki jak pokazalam ? czy ten z nogami ? Specjalnie dla Ciebie - 22.10.2012