reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek dla lutowego dziecka?

przyszłej zimy dzieci mogą już zaczynać chodzić i nie będą chciały w śpiworku siedzieć, lepiej z tym zakupem poczekać w takim razie do przyszłego roku, bo ja przypuszczam że tośki w śpiworek już się nie da wpakować:confused2:

reklama
Wg mnie wszystko zależy od dziecka ;-) moje jeździło wózkiem chętnie do 2 lat, nasze maluchy za rok będą miały zaledwie 8 mies. przyszła jesien-zimę na bank wózkiem przejeżdża :-)

w grudniu będą miały 10 miesięcy a niektóre 11 (a to w grudniu i styczniu jest najzimniej), z pewnością część będzie już chodziła (wśród dzieci październik 2011 chyba w wieku 8 czy 9 miesięcy niektóre zaczęły już chodzić). U nas od kiedy tośka zaczęła chodzić to w wózku siedzieć nie chce:szok: a jeszcze dobrze nie chodzi i co chwilę się przewraca:baffled:

Kurde no nie wiem, no name spiworki na allegro typu mumia 150-200 zl a Bebe confort 140 zl w promocji bo kolory tylko pomarancz, bez i granat, tylko cholera wie jak ten BC sie sprawdza czy cieplutki :sorry: mialam przy Mai no name z owcza welna i byl fajny nawet :sorry:
Cortina ja w Looli mialam od razu spiworek BC i jest bardzo gruby. osobiscie polecam. jak masz kupowac no name to lepiej kup BC to nawet latwiej Ci potem bedzie sprzedac razem z wozkiem ;-)

Ja przy Mai używałam cały sezon jesien-zima, lepsze to niż kocyk dla mnie było a potem do sanek się przydał :) wiec chce go na bank kwestia koloru tylko :-)

Kasiu ja myślę o przyszłej zimie ;-) bo on jest do spacerówki typowo :-)
ja tak samo uzywalam spiworka zamiast kocyka i w nastepna zime na bak sie nam przydadza spiworki poniewaz dzieci jeszcze beda w takim wieku ze z wozkow na 100% bedziemy korzystac.

w grudniu będą miały 10 miesięcy a niektóre 11 (a to w grudniu i styczniu jest najzimniej), z pewnością część będzie już chodziła (wśród dzieci październik 2011 chyba w wieku 8 czy 9 miesięcy niektóre zaczęły już chodzić). U nas od kiedy tośka zaczęła chodzić to w wózku siedzieć nie chce:szok: a jeszcze dobrze nie chodzi i co chwilę się przewraca:baffled:

wiesz jak bede miala do odbierania corke ze szkoly, wiec albo maly w fotelik i po siostre jedzie samochodem albo w wozek i idziemy spacerem, nie wyobrazam sobie tuptania w grudniu ;-) przy domu na chwile ok, niech lazi ale na spacer taki maluch jeszcze nie pojdzie :-) moja corka zaczela chodzic w wieku 9.5 mies. ale bylo to chodzenia tam gdzie ona chciala a nie ja :-) pozatym wtedy bylo lato, mniej ubrania a teraz bedzie zima i ciezko nawet takiemu bobasowi w kombinezonie i butach zimowych czlapac po sniegu :-)

Cortina ja w Looli mialam od razu spiworek BC i jest bardzo gruby. osobiscie polecam. jak masz kupowac no name to lepiej kup BC to nawet latwiej Ci potem bedzie sprzedac razem z wozkiem ;-)

Zuziu super ze sie odezwalas ! a jaki mialas spiworek taki jak pokazalam ? czy ten z nogami ?

Ostatnia edycja:
Zuziu super ze sie odezwalas ! a jaki mialas spiworek taki jak pokazalam ? czy ten z nogami ? Specjalnie dla Ciebie - 22.10.2012
mialam taki jak pokazalas i pomaranczoey fajnie bedzie wygladac do czarnego wozka.
a nie odzywam sie tylko Was podczytuje bo jakos weny nie mam i chyba jakiegos malego dola zlapalam ale mysle ze jak MAja normalnie zacznie chodzic do przedszkola czyt. bez placzu i marudzenia to i mi humor sie poprawi. pozdrawiam

reklama
Dzieki ci Zuziu za opinie !

pisz, pisz my tezmamy doly i doliny ;-) wspierac sie bedziemy nawzajem :-)

Maja tak biedna przezywa ? moja Maja ryczala od wrezsnia do stycznia moze Maje tak Maja ;-) hihihi :-)

Do góry