reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek dla lutowego dziecka?

annaroksana, wózek cudowny, sama o takim marzę..ale niestety cena mnie przeraża:szok: kuzynka miała Quinny i twierdzi, że nie zamieniłaby na żaden inny, same pozytywy i podobno po złożeniu zmieści się w każdym samochodzie i jest lekki jak piórko:-)

reklama
wózek jak dla mnie trochę kosmiczny:zawstydzona/y: i jak na tą cene to ciężki, myślałam że za taką cene to są już lżejsze:sorry2: i dla mnie buda za płytka, no i tak jakoś mało wygodny mi się wydaje
jeśli chodzi o kolor hmmmmm... jeśli macie zamiar mieć jeszcze jedno dziecko i używać tego wózka no to nie wiem, choć ja mam fuksja i chłopca też bym do niego włożyła, to wszystko zależy od was. Ten czerwony jest ładny:)

Dziewczynki zakochałam się w wózeczku, mąż też:-) tylko boimy się czy ten kolor praktyczny:baffled:
Napiszcze co sądzicie:-) please
Wózek Gwiazd ! Quinny Moodd 2w1 Gondola+spacerówka (2725343484) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Widziałam go na żywo- rzeczywiście wygląda odjazdowo. Aleeeee chłopaczek, który w nim siedział miał z 8 miesięcy i niestety był w niego wciśnięty chyba na siłę. Widać, że bardzo niepraktyczny

annaroksana wizualnie wózek fajny, ale nie przekonuje mnie wersja spacerowa - zdecydowanie za mala jak dla mnie w takim wózku.
no i faktycznie ciężki jak za taką kasę.
ale to Wy musicie zdecydować :-)

Kurcze mnie też przeraża ogrom tych wózków. Chyba też bym wolała dostać w spadku od kogoś i nie martwić się wybieraniem tym bardziej, że sama nie wiem czego chcę:crazy:

Kwasia ten espiro bardzo fajny jeśli chodzi o wygląd i cena też niczego sobie:tak: ciekawe jak w użytkowaniu się sprawdza.

Martuszka ten co wstawiłaś też fajny, ale nie wiem czy bym chciała trzykołowy, ale jakbym dostała taki od kogoś to pewnie bym nie narzekała:-) W sumie nigdy nie prowadziłam trzykołowego.

reklama
smoniczka czytałam opinie na necie i powiem, że mamy całkiem fajnie się o nim wypowiadają i są zadowolone. Wiadomo jak każdy wózek dla niektórych będzie miał jakieś wady ale ogólnie pozytywne opinie.

Do góry