reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jaki wózek dla lutowego dziecka?

annaroksana, wózek cudowny, sama o takim marzę..ale niestety cena mnie przeraża:szok: kuzynka miała Quinny i twierdzi, że nie zamieniłaby na żaden inny, same pozytywy i podobno po złożeniu zmieści się w każdym samochodzie i jest lekki jak piórko:-)

reklama
wózek jak dla mnie trochę kosmiczny:zawstydzona/y: i jak na tą cene to ciężki, myślałam że za taką cene to są już lżejsze:sorry2: i dla mnie buda za płytka, no i tak jakoś mało wygodny mi się wydaje
jeśli chodzi o kolor hmmmmm... jeśli macie zamiar mieć jeszcze jedno dziecko i używać tego wózka no to nie wiem, choć ja mam fuksja i chłopca też bym do niego włożyła, to wszystko zależy od was. Ten czerwony jest ładny:)

Dziewczynki zakochałam się w wózeczku, mąż też:-) tylko boimy się czy ten kolor praktyczny:baffled:
Napiszcze co sądzicie:-) please
Wózek Gwiazd ! Quinny Moodd 2w1 Gondola+spacerówka (2725343484) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Widziałam go na żywo- rzeczywiście wygląda odjazdowo. Aleeeee chłopaczek, który w nim siedział miał z 8 miesięcy i niestety był w niego wciśnięty chyba na siłę. Widać, że bardzo niepraktyczny

annaroksana wizualnie wózek fajny, ale nie przekonuje mnie wersja spacerowa - zdecydowanie za mala jak dla mnie w takim wózku.
no i faktycznie ciężki jak za taką kasę.
ale to Wy musicie zdecydować :-)

Kurcze mnie też przeraża ogrom tych wózków. Chyba też bym wolała dostać w spadku od kogoś i nie martwić się wybieraniem tym bardziej, że sama nie wiem czego chcę:crazy:

Kwasia ten espiro bardzo fajny jeśli chodzi o wygląd i cena też niczego sobie:tak: ciekawe jak w użytkowaniu się sprawdza.

Martuszka ten co wstawiłaś też fajny, ale nie wiem czy bym chciała trzykołowy, ale jakbym dostała taki od kogoś to pewnie bym nie narzekała:-) W sumie nigdy nie prowadziłam trzykołowego.

reklama
smoniczka czytałam opinie na necie i powiem, że mamy całkiem fajnie się o nim wypowiadają i są zadowolone. Wiadomo jak każdy wózek dla niektórych będzie miał jakieś wady ale ogólnie pozytywne opinie.

Do góry