reklama
E
EEnil
Gość
A dla jakiego dziecka? Wiek/wzrost? W jakim przedziale cenowym?
Ja mam BeSafe IZI Up X2 - tanio! - Autofoteliki.pl, 4 gwiazdki na 5, są w rozsądnej cenie ( niższej niż w linku), wygodne, bezpieczne, łatwe do czyszczenia Polecam.
Tak samo Maxi-Cosi.
Ja mam BeSafe IZI Up X2 - tanio! - Autofoteliki.pl, 4 gwiazdki na 5, są w rozsądnej cenie ( niższej niż w linku), wygodne, bezpieczne, łatwe do czyszczenia Polecam.
Tak samo Maxi-Cosi.
Polecam maxi-cossi najlepiej na isofixie jesli cena nie gra roli maja najwyzsze oceny w wielu kategoriach
Maxi Cosi - Autofoteliki.pl
Maxi Cosi - Autofoteliki.pl
Ostatnia edycja:
Wiesz co , ja z żoną kierowaliśmy się bezpieczeństwem dziecka. Nie wyglądem czy kolorem. Najważniejsze , żeby fotelik był stabilny ,nie przechylał się i miał dobre patenty bezpieczeństwa. Kupiliśmy fotelik Jane Exo . I muszę powiedzieć ,że się sprawdza, nie zawiedliśmy się na nim. Ma isofix , system testowania prawidłowego zamocowania nawet z alarmem. No ale najważniejsze -zaawansowany system bezpieczeństwa- ma nowoczesny pneumatyczny tłok -taki system absorbcji energii uderzeń, testowany był nawet na uderzenia boczne. Ma fajny system regulacji napinania szelek przez regulację zagłówka i bezpieczny system napinania podczas uderzenia. Dla mnie ideał bezpieczeństwa. Mam nadzieję ,że jakoś pomogłemPomożecie ? Nie wiem jaki wybrać fotelik dla dziecka . Czym się kierować ?Jaki sami macie ?
no ... a nie piszesz na jaki wiek i wagę szukasz fotelika? exo jest na 9-18 kilo - jak sie nie wstrzeliłem to będzie na przyszłość
beata26
szczęśliwa mamusia :)
a jaki fotelik dla dziecka 3 letniego drobnego bardzo (11kg) żeby się rozkładał do pozycji półleżącej?
Ja mam 3 latkę i mamy Romera Kinga, ale te większe foteliki to one już tak do spania to się nie rozkłądają. Ale nie wiem czy Ci sie opłąca kupowac teraz fotelik w tej grupie 9-18 kg czy nie większy już.
Jak mała była mała mieliśmy maxi cosi cabrio fix (0-13 kg), dla drugiego dzidziusia kupiłam jane strata, bo mam taki wózio.
Jak mała była mała mieliśmy maxi cosi cabrio fix (0-13 kg), dla drugiego dzidziusia kupiłam jane strata, bo mam taki wózio.
Jestem właśnie po wyborze z tym że kupowałyśmy dla siostry w prezencie bo moje maleństwo jeszcze jeździ w tym początkowym
Ale jak będę brać dla siebie to wezmę chyba taki sam jak kupiłyśmy siostrze -Graco Nautilus - bardzo fajny no i wielogrupowy od 9 miesiąca do 12 roku życia, z regulacją położenia. Sporo "rosnie" do góry i ma fajny uchwyt na kubeczek
Ale jak będę brać dla siebie to wezmę chyba taki sam jak kupiłyśmy siostrze -Graco Nautilus - bardzo fajny no i wielogrupowy od 9 miesiąca do 12 roku życia, z regulacją położenia. Sporo "rosnie" do góry i ma fajny uchwyt na kubeczek
Ja z mężem kupiłam fotelik Jane Montecarlo . Moja córeczka już trochę podrosła ,dlatego zdecydowaliśmy się na fotelik od 15-36 kg .Jest on stabilny ,więc nie buja się na boki podczas jazdy .Szerokość boków zagłówka i wysokość jest regulowane. Posiada także regulowaną szerokość oparcia na wysokości pleców . Sprawdza się ,dobry zakup .
Misia-A
Fanka BB :)
Ja chciałam też na początku taki uniwersalny do 36kg
ale potem stwierdzilam ze jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego
po za tym jak cos sie spsuje przy 10kg dziecku to do 36kg napewno nie wytrzyma.
Po wykładzie na temat bezpieczeństwa bobasa w podróży
zdecydowaliśmy się rownież na ROMERa ;-)
i polecam
ale potem stwierdzilam ze jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego
po za tym jak cos sie spsuje przy 10kg dziecku to do 36kg napewno nie wytrzyma.
Po wykładzie na temat bezpieczeństwa bobasa w podróży
zdecydowaliśmy się rownież na ROMERa ;-)
i polecam
reklama
Ja Romera nie brałam nawet pod uwagę . Od razu w oko wpadł mi fotelik GRACO NAUTILUS . Wydał się solidny ,wytrzymały .I nie myliłam się .Sprawdza się znakomicie .