reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki kupić fotelik samochodowy ?

reklama
Maxi-Cosi to dobra marka, dożywotnia gwarancja na foteliki o czymś świadczy. Z fotelików tyłem do kierunku jazdy (RWF) polecam obrotowy AxissFixx (tyłem do około 2 roku życia tylko). Albo 2WayPearl tyłem aż do 4 roku życia (konieczna baza 2wayFix). Ma testy, ma I-size i bardzo dobrą regulację położenia siedziska, czyli dziecko tyłem do kierunku jazdy ma nadal dobrą pozycję wpółleżącą i nie nadwyręża kręgosłupa.

Świetne foteliki produkuje Lionelo, już nam dawno parę osób tę markę polecało ale dopiero ostatnio kupowaliśmy fotelik dla naszej córy, na lionelo.com/product_category/foteliki-samochodowe są fajnie zaprezentowane poszczególne modele. Super sprawdzają się te 5 punktowe pasy bezpieczeństwa, nie wżynają się dziecku w ramionka i w ogóle w ciało.

Co ciekawe, BabySafe "wypuszcza" ostatnio coraz więcej fotelików z testami ADAC, Test Plus lub PIMOT. Jak to mówią dobra zmiana. Oby jak najwięcej testowanych fotelików w rozsądnych cenach.

reklama
Do góry