reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki kupić fotelik samochodowy ?

reklama
Może jednak warto byłoby sprecyzować budżet jaki posiadasz na ten cel,nie sadzisz że wtedy będzie po prostu łatwiej? A tak generalnie to oczywiście warto poszukać teraz w dobrych sklepach internetowych z artykułami dla dzieci,będzie znacznie taniej.

Jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego :p poszukuje juz fotelika 15-36 ktory bedzie mial mozliwosc instalacji w samochodzie z iso i bez niego.

MY BABY w takim razie rownie dobrze najlepiej kupic fotelik 0-36 :p ja mam takie zdanie ze najlepsze foteliki to 0-13, 9-18, 15/18-36. Wszystko w jednym jest jak kawa 3w1 :p

Iso musi byc bo mysle ze w koncowce wakacji kupimy juz nowy fotelik. Teraz auto mamy bez iso ale rownie pewne jest ze w grudniu bedziemy miec nowe auto z iso. Wiec fotelik musi miec mozliwosc montowania i tak i tak. A watpie ze N. bedzie sie miescila wtedy e tym 9-18. Wagowo jest ok, szerokosciowo tez ale jest wysoka bo ma juz 96cm.

MY BABY Nikola w 9-18 ma pieciopunktowe pasy bezpiecznstwa ktore maja jeszcze bardzo duzo "zapasu' umozliwiajacego rozciagniecie pasow. Chodzi mi o to ze Nikoli glowa juz jest na rowno z gorna czescia fotelika a to juz czas na zmiane, krytycznym momentem jest linia oczu wtedy juz musimy zmienic fotelik. A 0-13 fakt maja trzypunktowe pasy

Minęło juz trochę czasu więc jeżeli wątek jest w dalszym ciągu aktualny to może napiszesz na jaki model fotelika ostatecznie się zdecydowaliście? Z niecierpliwością czekamy na Twoja odpowiedź,jestem ciekawa jak się sprawuje.

reklama
Trzeba kierować się tym by się nie rozwalał po tym jak go lekko przesuniesz, a właśnie taki miałam problem w poprzednim foteliku, który sprzedałam jakoś jak minęło pół miesiąca. Poczytałam, kupiłam taki (zdjęcie fotelika) i już nie ma takiego problemu

Do góry