Mam bardzo podobny fotelik i jestem zadowolonaTrzeba kierować się tym by się nie rozwalał po tym jak go lekko przesuniesz, a właśnie taki miałam problem w poprzednim foteliku, który sprzedałam jakoś jak minęło pół miesiąca. Poczytałam, kupiłam taki (zdjęcie fotelika) i już nie ma takiego problemu
reklama
Chcialam sie podpytac jaki fotelik kupic do Dacii Dokker (tutaj dane techniczne Link do: Bezpieczeństwo - Dacia Dokker - Samochód Rodzinny, Minivan - Dacia Polska) Maz kupil niedawno tem samochod i mamy maly problem. Fotelik z poprzedniego nie bardzo juz sie nadaja, nawet nie pasuje. Gdzie szukac jakichs dobrych okazji? Prosze o konkretne rekomendacje. Pozdrawiam
Olgi89
Fanka BB :)
My chcemy kupic ten oto fotelik moze ktoras mamuska go ma lub miala , prosze o opinie
Link do: FOTELIK SAMOCHODOWY CITI 0-13 MAXI COSI FOLIA 2016
Link do: FOTELIK SAMOCHODOWY CITI 0-13 MAXI COSI FOLIA 2016
Ja poszłam do sklepu z mezem i nam mily pan doradzil. nie ma co roobic zakupy przez internet, gdyz w wiekszosci sklepow stacjonarnie mozna kupic fajny, niedrogi sprzet!Pomożecie ? Nie wiem jaki wybrać fotelik dla dziecka . Czym się kierować ?Jaki sami macie ?
Pozdrawiam
Maxi-Cosi to dobra marka, dożywotnia gwarancja na foteliki o czymś świadczy. Z fotelików tyłem do kierunku jazdy (RWF) polecam obrotowy AxissFixx (tyłem do około 2 roku życia tylko). Albo 2WayPearl tyłem aż do 4 roku życia (konieczna baza 2wayFix). Ma testy, ma I-size i bardzo dobrą regulację położenia siedziska, czyli dziecko tyłem do kierunku jazdy ma nadal dobrą pozycję wpółleżącą i nie nadwyręża kręgosłupa.
Świetne foteliki produkuje Lionelo, już nam dawno parę osób tę markę polecało ale dopiero ostatnio kupowaliśmy fotelik dla naszej córy, na lionelo.com/product_category/foteliki-samochodowe są fajnie zaprezentowane poszczególne modele. Super sprawdzają się te 5 punktowe pasy bezpieczeństwa, nie wżynają się dziecku w ramionka i w ogóle w ciało.
MlodaGosia
Aktywna w BB
Co ciekawe, BabySafe "wypuszcza" ostatnio coraz więcej fotelików z testami ADAC, Test Plus lub PIMOT. Jak to mówią dobra zmiana. Oby jak najwięcej testowanych fotelików w rozsądnych cenach.
Ważne, aby miał aktualne atesty. Bezpieczeństwo przede wszystkim.
reklama
Co ciekawe, BabySafe "wypuszcza" ostatnio coraz więcej fotelików z testami ADAC, Test Plus lub PIMOT. Jak to mówią dobra zmiana. Oby jak najwięcej testowanych fotelików w rozsądnych cenach.
Co prawda to prawda. Godny polecenia fotelik YORK z nową homologacja i-size w rozsądnej cenie z bazą isofix.