Bardzo dobry pomysł, nauczy gościa dobrze opisywać aukcjeja bym wystawiła neutrala napisz co było ok ze np. szybka przesyła ale...neutral za nie dokładny opis w aukcji ;-)
reklama
ale mnie nastarszylyscie z tymi fotelikami jutro jade do "slonia" i gupie fotelik po dokladnym obejrzeniu. chrzanie gratisy
i na miejscu Madzix tez bym nie odpuscila!! a u Nuśki ten neutral to chyba najlepsza opcja. moim skromnym zdaniem oczywiscie.
i na miejscu Madzix tez bym nie odpuscila!! a u Nuśki ten neutral to chyba najlepsza opcja. moim skromnym zdaniem oczywiscie.
Kupiliśmy na Allegro i wszystko ok, jak ktoś chce mogę podać namiary na Sprzedawce.
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
tak czytam o tym allegro i kazda miala jakąs przygode. ja juz nie wspomnę że kupiłam raz najdroższą szmatę do pogłogi jako kombinezon za 60zł i wystawiłam negatyw i również negatyw dostałam ale pisałam do administratora allegro o całej sprawie i co mi napisali proszę spróbować sie dogadać ( tylko jak nie odpisuje to jak sie dogadać) lub zgłosić wszystko na policję.
agusia9915
Matka wariatka
no to jedziesz po bandzie i
piszesz do tego kogos np na gg cos ..........ciagle...............ABW
piszesz maeila ,ze sprawe kierujesz na policje do jutra itp
potem piszesz ,ze juz zgłoszona(rzucasz artykułami / paragrafami/caffejka allegro= poczytaj) i zeby czekał na wezanie
albo pisac do tego kogos jako adwokat (twoj adwokat)
no zapomniałam napisac ,ze sie odezwie napewno ten nieodbierajacy NICZEGO
my tak odzyskalismy po 3,5 miesiacu mp4
piszesz do tego kogos np na gg cos ..........ciagle...............ABW
piszesz maeila ,ze sprawe kierujesz na policje do jutra itp
potem piszesz ,ze juz zgłoszona(rzucasz artykułami / paragrafami/caffejka allegro= poczytaj) i zeby czekał na wezanie
albo pisac do tego kogos jako adwokat (twoj adwokat)
no zapomniałam napisac ,ze sie odezwie napewno ten nieodbierajacy NICZEGO
my tak odzyskalismy po 3,5 miesiacu mp4
agusia9915
Matka wariatka
nie było wyjscia bo albo ja albo on
kasa zapłacona (300zł )a przedmiotu aukcji nie było
było sie ratowac
to sie ratowalismy
kasa zapłacona (300zł )a przedmiotu aukcji nie było
było sie ratowac
to sie ratowalismy
reklama
ta krotka pilka z oszustami hihiAgusia, TY to jesteś ZAWODNICZKA pierwsza liga, no ale wiadomo TRÓJMIASTO
Podziel się: