reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki fotelik dla naszego skarba :)

reklama
ale mnie nastarszylyscie z tymi fotelikami:baffled: jutro jade do "slonia" i gupie fotelik po dokladnym obejrzeniu. chrzanie gratisy:cool2:

i na miejscu Madzix tez bym nie odpuscila!! a u Nuśki ten neutral to chyba najlepsza opcja. moim skromnym zdaniem oczywiscie.

A my mamy taki fotelik:

Załączniki

• DSCF4441.JPG
    DSCF4441.JPG
    43,3 KB · Wyświetleń: 54
tak czytam o tym allegro i kazda miala jakąs przygode. ja juz nie wspomnę że kupiłam raz najdroższą szmatę do pogłogi jako kombinezon za 60zł i wystawiłam negatyw i również negatyw dostałam ale pisałam do administratora allegro o całej sprawie i co mi napisali proszę spróbować sie dogadać ( tylko jak nie odpisuje to jak sie dogadać) lub zgłosić wszystko na policję.:baffled::baffled::baffled:

no to jedziesz po bandzie i
piszesz do tego kogos np na gg cos ..........ciagle...............:ninja2:ABW
piszesz maeila ,ze sprawe kierujesz na policje do jutra itp
potem piszesz ,ze juz zgłoszona(rzucasz artykułami / paragrafami/caffejka allegro= poczytaj) i zeby czekał na wezanie

albo pisac do tego kogos jako adwokat (twoj adwokat)

no zapomniałam napisac ,ze sie odezwie napewno ten nieodbierajacy NICZEGO

my tak odzyskalismy po 3,5 miesiacu mp4

nie było wyjscia bo albo ja albo on:-D
kasa zapłacona (300zł )a przedmiotu aukcji nie było
było sie ratowac
to sie ratowalismy

reklama
Do góry