reklama
madzix
Fanka BB :)
Tylko ze dla jednych 60 zł to AŻ 60zł a dla innych TYLKO 60 zł.wszystko zalezy o jaką kwotę się walczy mi sie zwyczajnie nie chciało bo pewnie więcej latania wyjaśniania niżte 60 zł warte.
A poza tym chodzi o zasady....
a ja (tfu tfu) na razie przygody z allegro nie mialam. raz nawet oszust ktory nie wysylal plyt (kolysanki utulanki) akurat mi wyslal, chociaz po uprzedzeniu ze strony innych uzytkownikow allegro juz zdazyla ta kase odzalowac. ale to byla mala kwota, dlatego dzis pojechalam kupic fotelik w sklepie. nie happy flower ktory mielismy w planie, bo tapicerka okazala sie dosc jasna i szybko by sie brudzila. i kupilismy taki (TOBI). a Makrela przeszczesliwa ze wszystko przez okno moze podziwiac
Ślicznie Makrelka wyglada w nowym foteliku
Julka wczoraj zaliczyla pierwsza podroz przodem do jazdy i rowniez byla ogromnie szczesliwa co chwilke sie smiala, a zazwyczaj bylo tak ze plakala......jestem zadowolona po mimo wszystko;-)
Julka wczoraj zaliczyla pierwsza podroz przodem do jazdy i rowniez byla ogromnie szczesliwa co chwilke sie smiala, a zazwyczaj bylo tak ze plakala......jestem zadowolona po mimo wszystko;-)
A moja Lenka ostatnio jakoś nie lubi wody :-( tzn. kąpać się lubi ale kiedyś mogłam bez problemu jej spłukać głowę a teraz to muszę walczyć bo nie chce wogóle się położyć tylko siedzieć by chciała i bawić się zabawkami. Tak se pomyślałam że zacznę z nią chodzić na basen to może jakoś znowu polubi myć głowę, tylko że muszę poszukać basenu w godzinach popołudniowych bo w pobliżu mam ale najpóźniej jest na 16.30 a do tej godziny to ja się nie wyrobię :-(
chyba odbiegłam od tematu to wrócę do fotelików dzisiaj odwróciliśmy fotelik i teraz Lenka jeżdzi do przodu chyba jej się podoba ta zmiana
chyba odbiegłam od tematu to wrócę do fotelików dzisiaj odwróciliśmy fotelik i teraz Lenka jeżdzi do przodu chyba jej się podoba ta zmiana
sawa13
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
my kupiliśmy malej foteli recaro young sport i jak narazie jestem bardzo zadowolona a już najbardziej jest z niego zadowolona wiki, bo ten dotychczasowy byl wręcz za maly mimo ze do 13kg i jazda zawsze konczyla się bekiem.... teraz mala siedzi zadowolona i podziwia świat a ja przynajmniej spokojnie mogę prowadzić
reklama
A moja Lenka ostatnio jakoś nie lubi wody :-( tzn. kąpać się lubi ale kiedyś mogłam bez problemu jej spłukać głowę a teraz to muszę walczyć bo nie chce wogóle się położyć tylko siedzieć by chciała i bawić się zabawkami.
Emilka też tak mi robi że się nie położy i poprostu spłukuje jej jak siedzi nie protestuje mi więc tak robię ;-) ona chyba lubi jak ta woda ją tak zalewa bo się śmieje no i lubi nurkować...
A my też mamy pierwszą jazde za sobą w nowym foteliku mimo iż Emilka nie powinna jechać przodem do kierunku jazdy to ją tak usadziałam w drogę do babci zasneła a z powrotem było gorzej bo juz zmęczona ale jest ok
Podziel się: