reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

jaka elektroniczna niania?

reklama
witam wszystkich rodziców i innych :)

Zdecydowanie odradzam wszystkie analogowe nianie - my kupiliśmy firmy Tufi w sklepie za 150zł, a efekty straszne - szumy, piszczenia, szkoda słów...

Prawie mieliśmy kupować nianie Philips scd510 (cena podobna, a opinie bardzo dobre), ale zauważyliśmy że jest dostępny już nowy model:
Philips Avent scd505 - cena podobna:
Philips AVENT Niania SCD505 NASTĘPCA 510 NOWOŚĆ!!! (1740960740) - Aukcje internetowe Allegro

Czy ktoś ma już taką nianię i mógł by jakąś opinie wystawić?
Jest inny wygląd + funkcja Eco - ale jak to w praktyce jest?
Może ktoś wie coś w tym temacie, będziemy wdzięczni

Pozdrawiamy :)

witam wszystkich rodziców i innych :)

Zdecydowanie odradzam wszystkie analogowe nianie - my kupiliśmy firmy Tufi w sklepie za 150zł, a efekty straszne - szumy, piszczenia, szkoda słów...

Prawie mieliśmy kupować nianie Philips scd510 (cena podobna, a opinie bardzo dobre), ale zauważyliśmy że jest dostępny już nowy model:
Philips Avent scd505 - cena podobna:
Philips AVENT Niania SCD505 NASTĘPCA 510 NOWOŚĆ!!! (1740960740) - Aukcje internetowe Allegro

Czy ktoś ma już taką nianię i mógł by jakąś opinie wystawić?
Jest inny wygląd + funkcja Eco - ale jak to w praktyce jest?
Może ktoś wie coś w tym temacie, będziemy wdzięczni

Pozdrawiamy :)

A co to znaczy że funkcja eco? Ja nie wiem jeszcze zastanawiam się nad takim cudem Niania elektroniczna z video-monitorem TopCom Babyviewer 2500 | Sen | Nianie elektroniczne | Artykuły dziecięce - Akcesoria dla dzieci - Sklep Częstochowa ale na stronie piszą że "cena na telefon" :-) czy może ktoś się orientuje o jakich przedziałach cenowych mówimy?

Ja mam Canpol i też mogę polecić. zasięg do 400 m, baterie albo zasilacz, bez bajerów ale jak narazie niezawodny :) Szczegóły możesz sobie zobaczyc tutaj, ja mam dokladnie ten model.

Jeśli chodzi o te z video to fajny sprzęt jest z topcom kidz cena tez nie jest powalajaca a jakość dobra zdecydowanie polecam a jeśli chodzi o zwykle to np Hyundai lub canpol są dobre z tej drugiej korzystam już 6 lat i działa bez zarzutu.

reklama
Ja kupiłem prostą z allegro i niestety zbiera z całej okolicy więc jak wychodzę gdzieś na chwilę wlanczam onianie.pl niestety sam podgląd video ;[

Do góry