reklama
hej dziewczyny też chce sobie zkaupić takie małe cudo...mi z kolei polecili w sklepie nianie firmy chicco (tą najnowszą wersję)
06516 CHICCO ANALOGOWA NIANIA ELEKTRONIC.WYPRZEDAZ (1530421294) - Aukcje internetowe Allegro
myśle, że ją właśnie kupię
a wy macie może jakies opinie na jej temat??
wznawiam pytanie
witam wszystkich rodziców i innych
Zdecydowanie odradzam wszystkie analogowe nianie - my kupiliśmy firmy Tufi w sklepie za 150zł, a efekty straszne - szumy, piszczenia, szkoda słów...
Prawie mieliśmy kupować nianie Philips scd510 (cena podobna, a opinie bardzo dobre), ale zauważyliśmy że jest dostępny już nowy model:
Philips Avent scd505 - cena podobna:
Philips AVENT Niania SCD505 NASTĘPCA 510 NOWOŚĆ!!! (1740960740) - Aukcje internetowe Allegro
Czy ktoś ma już taką nianię i mógł by jakąś opinie wystawić?
Jest inny wygląd + funkcja Eco - ale jak to w praktyce jest?
Może ktoś wie coś w tym temacie, będziemy wdzięczni
Pozdrawiamy
Zdecydowanie odradzam wszystkie analogowe nianie - my kupiliśmy firmy Tufi w sklepie za 150zł, a efekty straszne - szumy, piszczenia, szkoda słów...
Prawie mieliśmy kupować nianie Philips scd510 (cena podobna, a opinie bardzo dobre), ale zauważyliśmy że jest dostępny już nowy model:
Philips AVENT Niania SCD505 NASTĘPCA 510 NOWOŚĆ!!! (1740960740) - Aukcje internetowe Allegro
Pozdrawiamy
merko
Aktywna w BB
witam wszystkich rodziców i innych
Pozdrawiamy
A co to znaczy że funkcja eco? Ja nie wiem jeszcze zastanawiam się nad takim cudem Niania elektroniczna z video-monitorem TopCom Babyviewer 2500 | Sen | Nianie elektroniczne | Artykuły dziecięce - Akcesoria dla dzieci - Sklep Częstochowa ale na stronie piszą że "cena na telefon" :-) czy może ktoś się orientuje o jakich przedziałach cenowych mówimy?
ja mam elektroniczną nianię z Vordona i jestem bardzo zadowolona, przede wszystkim ma bardzo fajny zasięg, do tego ma fajny, wyświetlacz 2,5 calowy, także spokojnie można sobie bobasa podejrzeć, do tego nie wiele za niego zapłaciłam a jest fajnej jakości BABY MONITOR NIANIA AUDIO VIDEO BEZPIECZNY SEN (2221244384) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Czy ktoras z Was posiada nianie z funkcja video Motorola MBP20, taka jak na linku z allegro
NIANIA ELEKTRONICZNA CYFROWA MOTOROLA MBP20 (2268276369) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Bylabym wdzieczna za wszelkie rady, jak sie sprawuje?
NIANIA ELEKTRONICZNA CYFROWA MOTOROLA MBP20 (2268276369) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Bylabym wdzieczna za wszelkie rady, jak sie sprawuje?
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Jeśli chodzi o te z video to fajny sprzęt jest z topcom kidz cena tez nie jest powalajaca a jakość dobra zdecydowanie polecam a jeśli chodzi o zwykle to np Hyundai lub canpol są dobre z tej drugiej korzystam już 6 lat i działa bez zarzutu.
reklama