widhi
Początkująca w BB
Całkowicie zgadzam się z tą opinią. Sprawdza się świetnie, ostatnio nawet przy braku prądu idealnie działała na bateriach.zdecydowanie AngelCare!! u mojej siostry sprawdziła sie świetniel[/url]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Całkowicie zgadzam się z tą opinią. Sprawdza się świetnie, ostatnio nawet przy braku prądu idealnie działała na bateriach.zdecydowanie AngelCare!! u mojej siostry sprawdziła sie świetniel[/url]
A moim zdaniem niania z czujnikiem ruchu to rewelacyjny pomysł, zwłaszcza teraz kiedy robi się ciepło. Taki łącznik między kuchnią, a salonem lub ogrodem, a domem. Niania elektroniczna z czujnikiem ruchu no i cena do ogarnięcia zakupiłam ją przyjaciółce... teraz otrzymuje od niej ciasta i desery w ramach podziękowań i obie jesteśmy zadowolone
Cześc wszystkim,
mam takie pytanie ostatnio w sklepie widziałam jak młoda dziewczyna (mama) oglądała przez komórkę co robi opiekunka z dzieckiem w domu, czy ktoś wie jak coś takiego się robi?
jestem baaardzo zainteresowana, niedługo będę musiała wrócić do pracy a mój maluch będzie musiał zostać w domu z nianią...
pls o jakieś info
na 100% komorka, zwykla norkia dotykowa... i dlatego postawnoilam popytac na forum bo rpzyznam ze to jest super pomysl..szczegolniejak jestes zabiegana caly dzien i nie masz czasu dzwonic i sprawdzac.....no to mnie zaciekawiłaś ...pierwszy raz słyszę o takim czymś...jesteś pewna, że to była komórka??