reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jaka bryka dla naszego smyka ^^

reklama
Toska - a ja bym właśnie chciała móc wybierać wózek :-) Jak kupowaliśmy dla Jaśka to mieliśmy mało kasy i nie bardzo mogliśmy wybierać. Kupiliśmy tani wózek, który teraz w ogóle mi się nie podoba. Ale co mam zrobić, skoro gondola jest w idealnym stanie, przemęczę się te pół roku :-p No i poza tym, że mi się nie podoba to w użytkowaniu jest bardzo ok, jest wygodny. Jedyny "minus" to to, że ma dość małą gondolę ale ja nie widzę potrzeby żeby mi starczała dłużej niż do końca zimy

A mi się w ogóle nie chce szukać tych wózków :confused2: już bardziej byłam zajarana kupnem auta niż wózka :confused2:

gdzie w Poznaniu są jakieś fajne sklepy? słyszałam, ze na Polnej?
ehhhh, bez entuzjazmu jakoś tak....:sorry:

chyba poczekam za Wami - jak już wszystkie zakupicie wózki to sobie jakiś wybiorę:-D

Ostatnia edycja:
IzaV - wyprawka? Już teraz? a tam na lajciku tej ciąży, bo wsio jest :-D Parę zużytych rzeczy trzeba będzie kupić - typu przewijak i tyle.
Ja większość wyprawkowych kupowałam przez Internet. O wiele taniej takie rzeczy (szczególnie drobiazgi) wychodziły. Tylko wózek i fotelik kupowaliśmy stcjonarnie, żeby móc reklamować bez problemu, ale to akurat było w cenie porównywalnej do Internetowej.

Ja tam mój wózek (Implast Ecoline Bolder) uważam za idealny ;-) Gondola była dość spora. Fakt, że pół roku Córencja osiągnęła wiosną, więc już nie było grubego kombinezonu, ale spokojnie by jeszcze mogła po dzidziusiowemu pojeździć, tylko był bunt ;-) Prowadzi się wygodnie, również po dziurach.
Tylko że ja się jego wagą nie muszę przejmować, bo winda od poziomu gruntu, no i wózkownia.

Ja podpisuję się pod tym co na początku wątku pisała Loleczka - my mamy Tako Warrior 3 w 1 i jesteśmy zadowoleni, wózek nam służy do dziś, minus to właśnie waga, ale my wózek w garażu trzymamy i jedynie co to ja musiałam się namęczyć, by go do swojego peugeota spakować.. Drugiego malucha też w tym wózku będziemy wozić :)

Cwietka - ale to chyba normalne przy drugim dziecku;-) Ja też wszystko praktycznie mam, temat ubranek zacznę ogarniać jak poznam płeć, a resztę brakujących rzeczy dokupię pewnie tuż przed porodem :-D

reklama
Do góry