reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jaka bryka dla naszego smyka ^^

Franek polecam mclarena tak jak domi.

Może nie jest najańszy, ale napewno przyda się teraz i przy drugim dziecku. Nasz ma 4 lata i mimo, że swoje prżeżył:-D nadal nadaje się do użytku.

reklama
Wasze rady, przemyślenia dotyczące wózków na prawdę bardzo dużo pomagają... Wiele mi się rozjaśniło i wyklarowało.
Co prawda nie miałam jeszcze zbytnio okazji oglądać wózków na "żywo" ale pewnie na to jeszcze przyjdzie czas...
Czy któraś z Was widziała/słyszała coś o wózkach polskiej firmy Matpol? Matpol
A w ogóle to wczoraj zakochałam się prawie w takim: SOLAM 16 kolorów PEŁNA OPCJA 3w1 + gratisy PRAMPOL (3060669298) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. nie jest mega drogi, a bardzo ładny wizualnie moim zdaniem, no i gondola ma 81 ;-) i co prawda w moim wypadku - mieszkam w domku - waga niezbyt gra rolę...więc na te parametry za bardzo nie patrzę...

mysiolek powiem Ci, że nie słyszałam nic o tej firmie ale wózek wygląda ok i gondola faktycznie super, ciekawe jak się do bagażnika mieści :-p ale plusem jest też dośc sporawy kosz i nic się z tyłu nie wysypie, bo ma wysoko ściankę.

No właśnie też na ten kosz zwróciłam uwagę, co prawda ja na wielkie zakupy nim jeździć raczej nie będę, ale lepiej mieć niż nie mieć... czekam teraz na info od producenta gdzie go można obejrzeć w realu... i modle się żeby M nie powiedział, że trzeszczy lub jest niestabilny:-D

Ja już postanowiłam, że wstępnym szukaniem wózka zajmie się przede wszystkim mąż ;-) zrobi listę i potem będziemy wspólnie oglądać je na żywo ;-)

Fibi - ja bym mojemu mężowi nie mogła tak zaufać, już wiem jakby wybór wózka wyglądał - wszedłby do sklepu, spytał jaki mają najtańszy wózek i wybrał taki w kolorze, który mu się podoba :-D

Wczoraj nawiedziliśmy z M. sklep z art. dla dzieci Akpol Baby w Poznaniu (wiem, że jest też w Bydgoszczy i mają też sklep internetowy). Przed naszym poznaniem się M. kupował tam hurtowo (do apteki) różne rzeczy dla bobasów, smoczki, butelki itp i zawsze były ceny lepsze niż w innych hurtowniach. Co prawda na takie drobiazgi nie patrzyłam teraz, ale oglądaliśmy wózki. Pan sprzedawca bardzo miły, długo opowiadał. Powiedział, że wg. niego najlepsze (oczywiście chyba z tych co mają w ofercie) są polskie wózki firm Jedo i Tako. Ten Jedo obmacaliśmy - faktycznie niezły, fajnie, lekko się prowadził, widać że porządnie uszyte wszystko i odrobione. M. nie narzekał na amortyzatory, że też ładnie chodzą. Gondola 77cm, tyle że ponoć spacerówka nie bardzo. Szkoda, że pan nic nie słyszał o firmach, z których wózki mi się podobają. Ten Jedo myślę, że rozważę mocno. Aaaa i sprzedawca potwierdził - co mnie smuci - i co już tutaj padło, że nie ma co się bawić w żadne mega kolorowe wózki - zielone, pomarańczowe itp, bo faktycznie owady lecą.

reklama
Do góry