reklama
Lewan
Fanka BB :)
Dziewczyny, jesteście skarbnicą wiedzy Nadal zastanawiam się czy kupić 3w1 czy tylko gondolę, a potem spacerówkę i korzystam z Waszych doświadczeń.
A czy słyszałyście jakieś opinie dotyczące wózków Navington Navington - Wózki dla Dzieci & Akcesoria do Wózków - Wózki Dziecięce albo Jedo ..:: Jedo Producent Wózków Dziecięcych ::.. (o tym któraś z Was pisała, że był w programie Pani Gadżet).
A czy słyszałyście jakieś opinie dotyczące wózków Navington Navington - Wózki dla Dzieci & Akcesoria do Wózków - Wózki Dziecięce albo Jedo ..:: Jedo Producent Wózków Dziecięcych ::.. (o tym któraś z Was pisała, że był w programie Pani Gadżet).
mysiolek
Zaangażowana w BB
Wasze rady, przemyślenia dotyczące wózków na prawdę bardzo dużo pomagają... Wiele mi się rozjaśniło i wyklarowało.
Co prawda nie miałam jeszcze zbytnio okazji oglądać wózków na "żywo" ale pewnie na to jeszcze przyjdzie czas...
Czy któraś z Was widziała/słyszała coś o wózkach polskiej firmy Matpol? Matpol
A w ogóle to wczoraj zakochałam się prawie w takim: SOLAM 16 kolorów PEŁNA OPCJA 3w1 + gratisy PRAMPOL (3060669298) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. nie jest mega drogi, a bardzo ładny wizualnie moim zdaniem, no i gondola ma 81 ;-) i co prawda w moim wypadku - mieszkam w domku - waga niezbyt gra rolę...więc na te parametry za bardzo nie patrzę...
Co prawda nie miałam jeszcze zbytnio okazji oglądać wózków na "żywo" ale pewnie na to jeszcze przyjdzie czas...
Czy któraś z Was widziała/słyszała coś o wózkach polskiej firmy Matpol? Matpol
A w ogóle to wczoraj zakochałam się prawie w takim: SOLAM 16 kolorów PEŁNA OPCJA 3w1 + gratisy PRAMPOL (3060669298) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. nie jest mega drogi, a bardzo ładny wizualnie moim zdaniem, no i gondola ma 81 ;-) i co prawda w moim wypadku - mieszkam w domku - waga niezbyt gra rolę...więc na te parametry za bardzo nie patrzę...
Izka87
mysiolek powiem Ci, że nie słyszałam nic o tej firmie ale wózek wygląda ok i gondola faktycznie super, ciekawe jak się do bagażnika mieści ale plusem jest też dośc sporawy kosz i nic się z tyłu nie wysypie, bo ma wysoko ściankę.
mysiolek
Zaangażowana w BB
No właśnie też na ten kosz zwróciłam uwagę, co prawda ja na wielkie zakupy nim jeździć raczej nie będę, ale lepiej mieć niż nie mieć... czekam teraz na info od producenta gdzie go można obejrzeć w realu... i modle się żeby M nie powiedział, że trzeszczy lub jest niestabilny
Izka87
haha też do nich pisałam gdzie mają jakieś sklepy w mojej okolicy, bo tak to widzę tylko Częstochowa
mysiolek
Zaangażowana w BB
Wczoraj nawiedziliśmy z M. sklep z art. dla dzieci Akpol Baby w Poznaniu (wiem, że jest też w Bydgoszczy i mają też sklep internetowy). Przed naszym poznaniem się M. kupował tam hurtowo (do apteki) różne rzeczy dla bobasów, smoczki, butelki itp i zawsze były ceny lepsze niż w innych hurtowniach. Co prawda na takie drobiazgi nie patrzyłam teraz, ale oglądaliśmy wózki. Pan sprzedawca bardzo miły, długo opowiadał. Powiedział, że wg. niego najlepsze (oczywiście chyba z tych co mają w ofercie) są polskie wózki firm Jedo i Tako. Ten Jedo obmacaliśmy - faktycznie niezły, fajnie, lekko się prowadził, widać że porządnie uszyte wszystko i odrobione. M. nie narzekał na amortyzatory, że też ładnie chodzą. Gondola 77cm, tyle że ponoć spacerówka nie bardzo. Szkoda, że pan nic nie słyszał o firmach, z których wózki mi się podobają. Ten Jedo myślę, że rozważę mocno. Aaaa i sprzedawca potwierdził - co mnie smuci - i co już tutaj padło, że nie ma co się bawić w żadne mega kolorowe wózki - zielone, pomarańczowe itp, bo faktycznie owady lecą.
reklama
chrobek
dziewczyny taka fajna stronke znalazlam Akcesoria dziecięce, foteliki samochodowe, wózki dziecięce. Sklep dla dzieci - YouKids :-)
Podziel się: