reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jaka bryka dla naszego smyka ^^

tośka, ja raz widziałam jedną babeczkę na szczęśliwicach z takim:-) nie było osoby żeby się nie obejrzała... w sumie całkiem fajny ..., ale zgadzam się z domi. Na nasze chodniki to raczej amfibia...:-)

reklama
Toska, dokładnie taki byłby najlepszy dla mnie!!! Już go oglądałam heh, tylko cena nie ta :/

Ja narazie będę typowac sobie modele do obejrzenia a jak będę w Polsce będę już tylko weryfikować :/ czy wiecie może gdzie w wawie lub okolicy jest największy sklep z wózkami?

Zaczarowana ta gondola 73cm nie boisz sie ze będzie za mała do wiosny? Jak wy planuje od zrobić z maluchami w zimę jak gondola okaże sie za mała? Bo mi ten temat ciagle wiercibdziure w brzuchu ;/

Iza - nie mam zielonego pojęcia gdzie jest największy ale duży wybór jest w Świecie Dziecka przy M1 w Markach. Przynajmniej był, jak ostatnio oglądałam wózki i foteliki :-p

Ja mam dość małą gondolę i myślę, że pewnie dziecko mi wyrośnie przed wiosną. A wtedy nie ma innej opcji niż przesiąść się do spacerówki ;-) Z resztą na wiosnę to już maluch będzie miał ponad 7 miesięcy, wątpię żeby chciał leżeć w gondoli

Ok ale w gondoli 73cm + spiworku zimowym + kombinezon...to ten maluch w zimę będzie jak sardynka, grudzień/styczeń i będzie po gondoli... A dzidz będzie miał dopiero 4m...

domi a ja się cieszę, że nie muszę wybierać/ kupować wózka. Jak dla mnie za duży wybór;-) a już gdzieś psałam, że u mnie w ciąży z pojęciem decyzji łatwo nie jest :-Dwięc zostaje mi niezniszczalny bebecar:-D

IzaV wiem, że cena do najniższych nie należy, chodziło mi bardziej o styl wózka a nie ten konkretny. Wiesz znajoma bardzo chciała mieć właśnie tego typu wózek i znalazła w internecie ( w Niemczech) używany oryginalny z lat 70tych, był w bardzo dobrym stanie. Może - o ile nie przeszkadza Ci, że używany - poszukaj w necie.

Moje chłopaki jeździli w gondoli w kombinezonie, bez śpiworka. W śpiworku w spacerówce.

Ostatnia edycja:
Ja też jak zakładałam gruby kombinezon to już śpiwora nie dawałam. :-) Myślę że do lutego przejeździ, a jak nie to w śpiworze do spacerówki, będzie już miało ok. 6 miesięcy... Dam radę, ze starszymi też nie miałam wielkiej gondoli i dało radę:-), a te niby 80, niby większe ale z tego co patrzyłam, mają więcej wyściełania po bokach więc jakby zmierzył w środku to wiele więcej miejsca nie mają...:-) Ja byłam dzisiaj w smyku, tym najstarszym w centrum i wybór spory, ale w ŚWiecie dziecka, pewnie jeszcze więcej...:-D

Hehe no to mam już namieszane w głowie, bo najpierw chciałam tego x lander x run 3w1 to raczej doradzały mamusie bo mówiły ze te male gondole są do d** lol ja już nie wiem - poza tym xrun występuje w bordowym,różowym i niebieskim kolorze- i nie ma unisexa grrrr

Emmaljunga ma duże gondole, 80 cm, tyle defekt taki, że po złożeniu do bagażnika jest dość duży ehh
Moja szwagierka ma, przeżył dwójkę dzieciaków, ma 7 lat i jest jak nówka. Nie wiem dokładnie jaki ma model, ale bardzo go chwaliła.

kilka dni temu wrzucilam tu dosc dluga liste goldoli +80cm, troche tego jest, ale tak jak mowisz po zlozeniu wszystkie sa duze...
wozek idealny poprostu nie istnieje- jak juz kiedys pisalam- nie wiem kto zajmuje sie produkcja wozkow- ale napewno nie sa one produkowane wg potrzeb tylko czyjegos "widzi-mi-sie"
boze dziewczyny, ja jak bede w pl bede miala 10dni na zakupienie calej wyprawki lol nie wiem jak ja to ogarne lol

reklama
Do góry