A.Patrycja
Fanka BB :)
Staszek chyba chce powiedzieć babciom, żeby nigdy go nie zabrały na noc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Staszek chyba chce powiedzieć babciom, żeby nigdy go nie zabrały na noc
Ja powiem lepiej. Ten lek, ktory może będziemy potrzebować jest obecnie niedostepny na rynku, bo zmienia się dystrybutor. Ogarnięte apteki zamowiły go w maju, nieogarniete zamawiają teraz. Czas oczekiwania do 6 tygodni. Póki co jedyna apteka, która zamówiła wczesniej na 100% to ta przy CZD w Warszawie. Mają listę oczekujących i powinni go mieć na dniach. Koszmar jakiś. Jak się okaże, ze musimy go wykupić to ktoś będzie musiał z Krakowa do Warszawy po to pojechać.@Lady Loka ależ z niego słodziak
Niestety szokująca kwota.
Jak kogoś stać to pół biedy ale jak kogoś nie stać to co w tedy ?
Ładna ma już wagę ten nasz Staszek
Czas leci szybko jeszcze chwila i będzie siedział a później śmigał na czworaka po mieszkaniu.
A kurier medyczny ?Ja powiem lepiej. Ten lek, ktory może będziemy potrzebować jest obecnie niedostepny na rynku, bo zmienia się dystrybutor. Ogarnięte apteki zamowiły go w maju, nieogarniete zamawiają teraz. Czas oczekiwania do 6 tygodni. Póki co jedyna apteka, która zamówiła wczesniej na 100% to ta przy CZD w Warszawie. Mają listę oczekujących i powinni go mieć na dniach. Koszmar jakiś. Jak się okaże, ze musimy go wykupić to ktoś będzie musiał z Krakowa do Warszawy po to pojechać.
musiałabym sprawdzić, sle to jest proszek do zrobienia syropu, więc nie musi być w żadnych specjalnych warunkach, a mój mąż ma rodzinę w Warszawie, więc odbiorą jak poprosimyA kurier medyczny ?
Zgadza się lepiej kupić dziecku zupełnie coś innego niż leki. Eh.musiałabym sprawdzić, sle to jest proszek do zrobienia syropu, więc nie musi być w żadnych specjalnych warunkach, a mój mąż ma rodzinę w Warszawie, więc odbiorą jak poprosimy
Mam tylko nadzieję, ze nie będziemy musieli. Staszek brał to już 10 tygodni i strasznie go brzuszek po tym bolał. Ja juz przedstawiłam moje wątpliwości lekarzowi, poprosiłam o powtórzenie badań, bo może ilość wirusa we krwi sama spadnie. Jak nie spadnie albo wzrośnie to przed nami 3,5 miesiąca leczenia. Stać nas, ale wolałabym kupić mu zamiast tego jakieś wypasione zabawki albo kolejne stosy ciuchów.