Nawet nie ma Pan pojęcia, jak się cieszę, że Pana tu znalazłam
kamień z serca, bo mam nadzieję,że zakończą się moje dylematy
mój synek skończył wczoraj 5 mcy, oczywiście jeszcze nie siedzi i chyba prędko nie usiądzie, jest strasznym grubaskiem, waży prawie 10 kg. i tu mamy problem, bo już ledwo go WCISKAMY (dosłownie!!!) jak jest ubrany w kombinezon w jego graco logico shp 0-13 kończy sie to buntem, strasznym krzykiem..itp...bardzo nam go szkoda...jak jest ubrany normalnie to jest jako, tako, w ramionach jest ciasno, też ciężko go wyjąć. a że zima jeszcze troche potrwa, nawet jak z kombinezonu przejdziemy na kurteczkę wiosenną to i tak będzie mu za ciasno. więc chyba nie mamy wyjścia i musimy szukać nowego fotelika.
i tu jest problem, bo chcemy aby w testach miał jak najlepszą ocenę, był montowany tyłem do kierunku jazdy i jeszcze aby dziecko w nim podróżować w pozycji półleżącej bo jeszcze siedzieć nie może.i tak szukam i szukam, i wydaje mi się to marzeniem ściętej głowy
już myślałam o maxi cosi mobi, ale chyba ten przedział wagowy do 25 kg to chyba niepraktyczny jest...lepiej żeby to był fotelik do 18 kg, chociaż jak nam dalej dziecko będzie tak rosło to szybko i z takiego wyrośnie :-/
a czy są takie foteliki montowane i przodem i tyłem?