reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak wybrać bezpieczny fotelik samochodowy dla dziecka ? - Poradnik

reklama
No dobrze czyli rezygnuję z grupy 9-36

Które z fotelików firmy Britax i maxi Cosi Pan poleca w grupie wagowej 9-18?
Dziękuję

Użytkujemy Maxi Cosi Tobi i naszemu synkowi bardzo ten fotelik odpowiada, a ja mam poczucie, że zrobiliśmy wszystko, aby zabezpieczyć nasze dziecko w razie wypadku przed urazami. Fotelik dobrze wypadł w testach ADAC. Nie jest najtańszy, ale to dobrze wydane pieniądze. Polecam

a ja polecam britax king plus:tak:Wczesniej rowniez myslalam o Tobim,ale ciesze sie ze poszlam za rada,ktora tutaj otrzymalam.B.latwy montaz,ekstra wygodny i bezpieczny.Jestem mega zadowolona:-);tym samym dziekuje za wskazowki!Pozdrawiam

reklama
Peugeot 407, rocznik- 2005,niema systemu ISOFIX

Powtórzę tysięczny raz - Romer :) (powinni mi płacić za taką reklamę)

Oczywiście reszta też jest ok, ale jak wszędzie podkreślam - Romer ma najbezpieczniejsze produkty.

Nie wiem jak są u Ciebie wyprofilowane kanapy, więc nie dam głowy, że idealnie będzie pasować - najlepiej to zawsze sprawdzić. Inne niezłe marki to Kiddy, Maxi Cosi, BeSafe...

Do góry