reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak wybrać bezpieczny fotelik samochodowy dla dziecka ? - Poradnik

a ja polecam britax king plus:tak:Wczesniej rowniez myslalam o Tobim,ale ciesze sie ze poszlam za rada,ktora tutaj otrzymalam.B.latwy montaz,ekstra wygodny i bezpieczny.Jestem mega zadowolona:-);tym samym dziekuje za wskazowki!Pozdrawiam

Dobre rady zawsze w cenie ;) gratuluje wyboru

małe sprostowanie - Romer King Plus a nie Britax...

reklama
Użytkujemy Maxi Cosi Tobi i naszemu synkowi bardzo ten fotelik odpowiada, a ja mam poczucie, że zrobiliśmy wszystko, aby zabezpieczyć nasze dziecko w razie wypadku przed urazami. Fotelik dobrze wypadł w testach ADAC. Nie jest najtańszy, ale to dobrze wydane pieniądze. Polecam

Tobi jest niezły - da się go dobrze, stabilnie zapiąć pasami oraz posiada prosty system regulacji pasów i zagłówka...

to jest ta sama firma..:sorry2::-D KING PLUS - Foteliki samochodowe - BRITAX RÖMER
i tu uklon w strone bitabob-dzieki za pomoc.. :)

Niestety jesteś w błędzie - te firmy się połączyły owszem, ale to dalej nie zmienia faktu, że King Plusa robi Romer a nie Britax (to nie tam sama firma tylko dwie działające wspólnie)
Britax robi np Evolve i First Classa, a Romer właśnie King Plusa czy też Kid Plusa itd.

Jeżeli mi nie wierzysz to obejrzyj dobrze zdjęcia produktów foteli, które wymieniłem...

(czy na Twoim foteli widnieje napis Britax ?)

pozdrawiam

Niestety jesteś w błędzie - te firmy się połączyły owszem, ale to dalej nie zmienia faktu, że King Plusa robi Romer a nie Britax (to nie tam sama firma tylko dwie działające wspólnie)
Britax robi np Evolve i First Classa, a Romer właśnie King Plusa czy też Kid Plusa itd.

Jeżeli mi nie wierzysz to obejrzyj dobrze zdjęcia produktów foteli, które wymieniłem...

(czy na Twoim foteli widnieje napis Britax ?)

pozdrawiam
wiec kto robi britax king plus?:sorry2:

nie mieszkam w PL-wystarczy spojrzec pod avatar...- i wlasnie na tym watku dowiedzialam sie ze Britax jest polskim odpowiednikiem Romera...
PS. czyli kto wyprodukowal moj fotelik?

reklama
Do góry