alfowa
Zaciekawiona BB
ups, musze dodać,ze "oglądałam" je w internecieźle się wcześniej wyraziłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witam.
Wczoraj przebrnęłam przez te 27 stron, uff. Jestem na etapie wyboru fotelika 15-35 .Córa, prawie 3 lata, wazy ok. 18 kg, więc chyba czas najwyższy na zmianę.Na podstawi Pańskich uwag biore pod uwagę kilka:Sunshine Kids, Kiddy discovery Pro, Cybex Solution X i jeszcze Concord Lift Evo Pt 3. Obejrzałam je i tearaz się zastanawiam, który z nich wybrać? Mamy Opla Zafirę bez isofix. Może coś Pan jeszcze podpowie? :-)
Pozdrawiam serdecznie.
witam - czy w obu autach jest Isofix oraz system Top Tether ?
Bardzo nie cieszy, ze w grupie 15-36 są foteliki w miarę tanie:-), chociaz "tanie" może się okazać pojęciem względnym;-) Cóż, na nadmiar gotówki nie narzekam, myślałam o tym sunshine kids...A nasz opel zafira comfort jest z 2001.
no wiec i ja poprosze o porade, nasz syn ma 7 miesiecy i wazy 9500kg, ma 74cm. zmieniłam własnie fotelik na taki 9-18, ale mam pewne obawy przed wozeniem go przodem do jazdy,a fotelika nie da sie innaczej zamontowac , pozatym nawet jesli by sie dało to mój syn ma długie noogi i ewidentnie zle mu sie siedzi. Czy jazda do przodu w takim foteliku jest bardzo niebiezpieczna dla takiego dziecka? nie znam sie na tym ale w tym 0-13 on poprostu teraz zima sie nie miesci w kombinezonie,nie mowiac juz o tym jaki sa cyrki zeby wpiac fotelik w pasy