witam mój synek ma 9 miesięcy i 9kg, wiem że jeszcze za wcześnie na fotelik do jazdy przodem, zastaniwam się nad czymś rwf 9-18 badz 9-25kg, mój samochód to toyota corolla hatchback 2005 rok z isofix. Mam kilka fotelików na oku w różnych kategoriach bo już sama nie wiem a może 9-36 kg, moglibyście pomóc mi odrzucić i zawęzić wybór, żeby w sklepie człowiek był zdecydowany i wiedział co przymierzać do auta, wrzuce pare linków , ważne że by dziecko mogło spac pozycja półleżąca i głowka nie leciała do przodu
romer xtensafix praktycznie niedostępny
romer king plus
maxi cosi mobi albo romer max way podobno max way lepszy bo nowszy a tobi przestarzała już skorupa
maxi cosi tobi
CAM S157 VIAGGIOSICURO ISOFIX
romer duo plus isofix
brirax romer evolva 123
graco nautilus
recaro young sport
romer versafix
maxi cosi priori
wiem że sporo tych fotelików ale nie jestem zdecydowana, raczej zmierzam w kierunku rwf, te za 1500zł raczej odpadają, a moze ktos montował którys z nicj w toyocie corolli i wie czy pasuje, oczywiście jestem otwarta także na inne propozycji fotelików, chciałabym że by trochę z niego pokorzystał, te 9-36 raczej odpadają wolę pożniej kupic 15-36 chyba
ja bym wybierała miedzy tobi a max way ale max way podobno mała regulacja oparcia czekam na wasze propozycje
romer xtensafix praktycznie niedostępny
romer king plus
maxi cosi mobi albo romer max way podobno max way lepszy bo nowszy a tobi przestarzała już skorupa
maxi cosi tobi
CAM S157 VIAGGIOSICURO ISOFIX
romer duo plus isofix
brirax romer evolva 123
graco nautilus
recaro young sport
romer versafix
maxi cosi priori
wiem że sporo tych fotelików ale nie jestem zdecydowana, raczej zmierzam w kierunku rwf, te za 1500zł raczej odpadają, a moze ktos montował którys z nicj w toyocie corolli i wie czy pasuje, oczywiście jestem otwarta także na inne propozycji fotelików, chciałabym że by trochę z niego pokorzystał, te 9-36 raczej odpadają wolę pożniej kupic 15-36 chyba
ja bym wybierała miedzy tobi a max way ale max way podobno mała regulacja oparcia czekam na wasze propozycje