Mexi
Fanka BB :)
U mnie zasypia tak 19:30 - 20:00 i śpi do 22:30-23:00 pozniej też sie budzi co 2 godzinki i chyba dopoki jest na cycu tak będzie.Jak wstaje tak o 3 mniej wiecej to już go biorę do siebie żeby spał koło mnie bo też nie wyrabiam ze wstawaniem.
Jak już bedzie na sztucznym mam cichą nadzieję że pospię dłużej i po 6 miesiącach niewysypiania w koncu się wyśpię.
WITAJ W KLUBIE WIECZNIE NIEWYSPANYCH![]()
Dzieci karmione piersia moga budzic sie co 2h na karmienie i nie ma nic w tym dziwnego. Moze twoje dziecko nie najada sie juz twoim mleczkiem albo akurat teraz wypada jakis skok rozwojowy i dlatego tak jest. skoki rozwojowe -1 rok życia - Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl
Dziewczyny wy mnie chyba nie doczytałyście. Pisałam, że moja mała wcześniej już spała po 8 godzin i miała tylko jedno przebudzenie, najwyżej dwa w nocy na jedzenie. A teraz budzi się po 3-4 razy.
Chodzenie spać razem z nią to niestety mało realne, bo jak zaśnie, to w końcu mam czas coś zrobić w domu- czytaj prasować, ugotować coś. W dzień mała szansa, bo ona prawie w ogóle nie śpi.