reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak usypiać maluszka... ?

reklama
u nas tez jak juz jest sppanie to max 7... u mnie nadal trwa oduczanie jedzenia w nocy chodz nie powiem juz chcialam sie zlamac i mu dac dla swietego spokoju ale wiem ze jak odpuszcze chodz raz bedzie lipa...dzis od 2.30 juz stekanie,woda i spanie ze mna do 6 potem mleko i spanie do 7...a wieczorem o 20 kaszka z lyzeczki 270ml..

Dziunka ty nie narzekaj . Kurcze podpac do 9 to u nas chyba nie możliwe. Mała wstaje max przed 8. Zmiana czasu dała nam szybsze chodzenie spac-godz 19.00 kąpanie i do łóżeczka. Ciekawe na jak długo . Lampka w nocy chyba zdaje egzamin, mała nie budzi sie z krzykiem. No i chyba nie chce byc przykryta-co mam na to poradzić?? Przeciez juz zimno jest.

Pawełek w nocy ostatnio spał ze mna bo chory itp ... dzis w nocy karmilam w lozeczku i zasypial odrazu ... o 5 przebudzil sie ja polecialam mleko robic... wracam spi ... mysle nei bede budzic ... dopiero o 6 wstal jesc ..... :) dzis z rana <10 min temu> Paweł spiacy wiec mleczko zjadl mało ... mysle wsadzam do lozka ... wsadzilam wyszlam z pokoju Pawel ze smokiem i pielucha lezał ... cisza cisza cisza... mysle cos majstruje pewnie znow pieluchy wywala po całym pokoju ... wchodze a on lezy tak jak lezał jak wychodzilam i spi :D podeszlam nakryłam kocem otworzył oczka i dalej spi ... szok :) chyba juz wie ze jak lozeczko to luli :)

Dziunka ty nie narzekaj . Kurcze podpac do 9 to u nas chyba nie możliwe. Mała wstaje max przed 8. Zmiana czasu dała nam szybsze chodzenie spac-godz 19.00 kąpanie i do łóżeczka. Ciekawe na jak długo . Lampka w nocy chyba zdaje egzamin, mała nie budzi sie z krzykiem. No i chyba nie chce byc przykryta-co mam na to poradzić?? Przeciez juz zimno jest.

Załóż cieplejszego pajaca i tyle :) ew. cieplejsze skarpety. Asia śpi bez przykrycia, już nawet śpiworku nie chce...więc nie walczę z tym. Wieczorem przykrywam ją do połowy, potem się rozkopuje i już nie przykrywam. Zawsze musi mieć nogi na wierzchu :D

Załóż cieplejszego pajaca i tyle :) ew. cieplejsze skarpety. Asia śpi bez przykrycia, już nawet śpiworku nie chce...więc nie walczę z tym. Wieczorem przykrywam ją do połowy, potem się rozkopuje i już nie przykrywam. Zawsze musi mieć nogi na wierzchu :D

Myślałam o tym, ale u nas w nocy nie jest tak ciepło-piec sie konczy i dopiero rano jest palone od nowa

reklama
Myślałam o tym, ale u nas w nocy nie jest tak ciepło-piec sie konczy i dopiero rano jest palone od nowa

U nas też tak jest, ale mam wrażenie że dzieci maja inną ciepłotę ciała :D Np taka Julia która śpi przykryta po nos, ale z nogami na wierzchu :D Lodowatymi rano. Ale nie mam na to wpływu, ściaga spodnie od pidżamy, spi na majtkach i zawsze z nogami gołymi na wierzchu bo inaczej budzi się co 5 min bo za gorąco. Widzę że Asia ma tak samo.

ja mam coś takiego Spiworek Ocielplacz nie tylko do wózka + GRATIS (1287095585) - Aukcje internetowe Allegro tylko zamek jest na środku a na dole są zatrzaski ,myślę że to jest dobre rozwiązanie ;)

Ale SUPEROWY!!!!!!!

Do góry