reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak usypiać maluszka... ?

Pianistka właśnie odezwij się!!!
Kasiula gratulacje!!! my na czas wyjazdu zrezygnowaliśmy z oduczania picia mleczka, ale od poniedziałku znowu!!!
Klaudzia jak Oli takie ma aktywne wieczory i dnie jak na filmiku to nic dziwnego , ze tak długo śpi!!! :)

reklama
Ja nie przeszłam na 3 bo nutramigen ma tylko 1 i 2

Dziś pierwsza noc w turystycznym łóżeczku-jutro zdam relacje jak minęła. Mam nadzieje ze bedzie oki

Klaudzia jak Oli takie ma aktywne wieczory i dnie jak na filmiku to nic dziwnego , ze tak długo śpi!!! :)

Hahaha dzis pospal do 10:00 z pobudka o 6:30 na mleko ;-) zasnal o 20:00. Zobaczymy jak dlugo bedzie tak ladnie spal. Z tym ze dzis mial tylko 1 drzemke i to pol godzinna wiec licze na kolejna przespana noc

wrocic do 2 i potem znowu sprobowac..

nota bene czy kktos juz przeszedl na mleko 3?

My juz tylko na krowim ;-)

Hahaha dzis pospal do 10:00 z pobudka o 6:30 na mleko ;-) zasnal o 20:00. Zobaczymy jak dlugo bedzie tak ladnie spal. Z tym ze dzis mial tylko 1 drzemke i to pol godzinna wiec licze na kolejna przespana noc

My juz tylko na krowim ;-)

i jak ty jemu robisz te mleko ??
Pawel by sie zdenerwował jakbym gotowala mleko robila manne studziła ....

reklama
i jak ty jemu robisz te mleko ??
Pawel by sie zdenerwował jakbym gotowala mleko robila manne studziła ....

Kupuje mleko w butelkach z krotka data przydatnosci i normalnie tylko podgrzewam i nie ma zadnych problemow. Na noc zostawiam w podgrzewaczu na stalej temperaturze wiec jak mlody sie zbudzi to od razu dostaje ;-) Dostaje je bez kaszki bo nie trawi zadnych nawet najmniejszych grudek w mleku, od razu pluje mi.

no wlasnie ja tez sie zastanawialam szczerze mowiac czy poprostu nie przejsc na krowie....a tak sama zadecydowalas czy rozmawialas z health visitor...?

W sumie to moj syn sam zadecydowal. Nie chcial mi jesc modyfikowanego tylko w nocy wiec sprobowalam mu dac krowie no i zasmakowalo, po jakims czasie stwierdzilam ze nie bede kupowac i tego i tego i zostalismy tylko przy krowim, zreszta w nocy juz nie jada wiec tak czy siak dostal by krowie ;-) health visytorka wie o tym i tylko mowila zebym mu kupila tluste 4% (niebieskie naklejki na butelce) ;-)

Do góry