reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak usypiać maluszka... ?

reklama

Ta dostawka fajna, ale dla maleństwa - moje maleństwo do 4 miesiąca spało w swoim łóżeczku :)
Alicji łóżeczko jest tak dostawione bo ma odkręcony bok :)

Ale boję się, że którejś nocy zanim pójdę spać obudzi się i wyjdzie z niego i się zwali z naszego łóżka, więc chyba next week przykręcimy bok... i nie wiem co dalej :/. Chyba będę ją usypiać na naszym łóżku, a potem M będzie ją przekłądał...

Dziś miało byc 150ml i 1 miarka .... Paweł o 19 zjadl troche mleka wiec ok 23 tez dałam mleko zeby zjadł na noc cokolwiek .... godzina 5.30 pobudka pierwsza !!! ;o wiec polecialam tez po mleko normalne wiec rozwodnionego dzis nie było :o wielki szok :D ja sie wyspałam tak ze o tej 5.30 nie dalam rady zasnac :D:D:D:D zobaczymy jak dzis

Dziś miało byc 150ml i 1 miarka .... Paweł o 19 zjadl troche mleka wiec ok 23 tez dałam mleko zeby zjadł na noc cokolwiek .... godzina 5.30 pobudka pierwsza !!! ;o wiec polecialam tez po mleko normalne wiec rozwodnionego dzis nie było :o wielki szok :D ja sie wyspałam tak ze o tej 5.30 nie dalam rady zasnac :D:D:D:D zobaczymy jak dzis

No to gratulacje ;-)

Ja sie wykoncze z tym spaniem ostatnio. Musze cos wymyslic z łózeczkiem bo mała sobie glowe rozbije. Tak uderza mocno w nocy ze szok. Obserwuje rózne aukcje używanych turystycznych i wiekszosc sprzedaje sie za ok 80-100zł.
Macie jakiś pomysl zeby zabezpieczyc te szczeble w łózeczku?? Koc przestał zdawac egzamin ;-/

Kasia super:-)gratulacje...moj je po 270ml i nie wiem jak zaczac go odzywczajac od nocnego jedzenia??

reklama
Do góry