reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jak usypiać maluszka... ?

tadam..... <juz mozecie bic brawo ;-)> ....

Paweł dzis wstał o.... 9 !!!!! ja i mąż tez :) jestem wyspana hihihiihih :)
a spał do 9 bo pewnie temu ze ok. 6 jak wstal to wzielam do siebie zeby chociaz do 7 pospał :) a tu 9 ;P chodzilam sprawdzac na 2 zegarkach ktora godzina :D

reklama

a spał do 9 bo pewnie temu ze ok. 6 jak wstal to wzielam do siebie zeby chociaz do 7 pospał :) a tu 9 ;P chodzilam sprawdzac na 2 zegarkach ktora godzina :D

Hip hip hurraaaa. Brawo dla Pawełka

Super!

Pass, Nefretete moja obudziła się tak wczoraj, rowno po 15 minutach, wesoła i szczęśliwa, za nic nie mogłam jej uśpić dalej. Ale przeważnie jest tak, że wystarczy dać smoka jak robi to Nefre, a ewentualnie cycka i śpi dalej.

Wczoraj i dziś jestem w domu, Asia normalnie je, normalnie śpi, wogóle nie marudzi. CO TO BĘDZIE JUTRO???:szok::szok::szok:

dziewczyny jak ze spaniem waszych dzieciaczkow w nocy? Amelka eksmitowana do swojego pokoju od powrotu z pl ale i tak pobudki zalicza z 3-4 razy....czy to sie kiedys zmieni??????????

U nas łóżeczko stoi obok łóżka i czasami mała budzi sie , trzeba dac smoka , wiekszosc nocy przesypia bez pobudek.

reklama
ehhhh padam dzis... dziecię mi wstalo 5:30....... :( potem 2 drzemki - pierwsza 25 min,druga 15 :/ chyba mi ktos podmienil syna :(

Do góry