reklama
karola7,
Broncho-Vaxom to doustna szczepionka. Można ja podawać tak:
10 dni
przerwa
10 dni
przerwa
10 dni
albo w "trybie" turbo ;D :
30 dni
przerwa 30 dni
30 dni
i my właśnie taką opcję mamy.
Polecam: http://www.resmedica.pl/zdart9009.html
idzia,
THX
Broncho-Vaxom to doustna szczepionka. Można ja podawać tak:
10 dni
przerwa
10 dni
przerwa
10 dni
albo w "trybie" turbo ;D :
30 dni
przerwa 30 dni
30 dni
i my właśnie taką opcję mamy.
Polecam: http://www.resmedica.pl/zdart9009.html
idzia,
THX
makitoza
Fanka BB :)
Od dzisiaj podaję rybomunyl, ale to nie taka łatwa sprawa bo saszetka nie przypadła do gustu. Będzie wesoło.
makitoza
Tabletek to wogóle nie połknie, saszetkę wsypuję do niewielkij ilości soku to jedyny sposób.
Dziewczyny,
Julkę dopadła cholerna infekcja
Wczoraj jechaliśmy na Chrzest z Łodzi do Piotrkowa - mała była tak podekscytowana, że śniadania jeść nie chciała..
W drodze zwymiotowała nam 2 razy - takie wodniste torsje.. ale potem czuła się doskonale i była nawet w Kościele na mszy.
Po 4 godzinach stwierdziłstwierdziła, że jest zmęczona i połozyła się na 2 godziny spać - wstała już z temperaturą 40 stopni
Po czopku z Eferalganu spadła jej gorączka do 37 stopni i pojechaliśmy na izbę przyjęć do szpitala a tam.. 4 dzieci z takimi samymi objawami! Wszystkie zwracające i z gorączką! Czekałyśmy 2 godziny bo w międzyczasie był poród, do którego lekarz musiał isć..
W Kościele Ksiądz mówił o jakiejś epidemii zachorowań u dzieci na taką infekcję w województwie łódzkim.. martwię się czy to nie znowu śródmiąższowe zapalenie płuc - bo tak się właśnie poprzednio zaczynało..
Buuuuuuuuuuuuuuuuuu..
Julkę dopadła cholerna infekcja
Wczoraj jechaliśmy na Chrzest z Łodzi do Piotrkowa - mała była tak podekscytowana, że śniadania jeść nie chciała..
W drodze zwymiotowała nam 2 razy - takie wodniste torsje.. ale potem czuła się doskonale i była nawet w Kościele na mszy.
Po 4 godzinach stwierdziłstwierdziła, że jest zmęczona i połozyła się na 2 godziny spać - wstała już z temperaturą 40 stopni
Po czopku z Eferalganu spadła jej gorączka do 37 stopni i pojechaliśmy na izbę przyjęć do szpitala a tam.. 4 dzieci z takimi samymi objawami! Wszystkie zwracające i z gorączką! Czekałyśmy 2 godziny bo w międzyczasie był poród, do którego lekarz musiał isć..
W Kościele Ksiądz mówił o jakiejś epidemii zachorowań u dzieci na taką infekcję w województwie łódzkim.. martwię się czy to nie znowu śródmiąższowe zapalenie płuc - bo tak się właśnie poprzednio zaczynało..
Buuuuuuuuuuuuuuuuuu..
reklama
makitoza
Dobrze że tam nie pojechałam a co roku spędzam wakacje w Tomaszowie Mazowieckim. Trzy lata temu moją 3 miesięczną córkę dopadła. O mało co nie wylądowaliśmy w szpitalu. Coś ten rejon pechowy latem.