reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak uodparniać??

Agawa a możesz mi coś wiecej o tym specyfiku napisać? Nie wiem moze już gdzieś pisałaś, ale jakoś nie moge sie doszukać.

reklama
agawa - zycze powodzenia :)
krola7 - a jak u was ???
bo nasz michal juz od 1,5 miesiaca jest zdrowy ... bierzemy obecnie rybomunyl

Idzia u nas właśnie skończyła się angina :( Podobno po tej ospie może łapać więcej świństw. Ale mam nadzieję, że w wakacje będzie lepiej

Agawa - dzięki. Podpytam moją pediatrę

martaglo - jest tez rybomunyl w tabletkach (ja taki teraz podaje) - ale nie sa takie calkiem male  -ale moze mozna je rozlamac ...

martaglo,
Między innymi dlatego właśnie zdecydowalismy się na Broncho-Vaxom - to malusie kapsułeczki żelowe więc łatwe do połknięcia.

Dziewczyny,

Julkę dopadła cholerna infekcja :(
Wczoraj jechaliśmy na Chrzest z Łodzi do Piotrkowa - mała była tak podekscytowana, że śniadania jeść nie chciała..
W drodze zwymiotowała nam 2 razy - takie wodniste torsje.. ale potem czuła się doskonale i była nawet w Kościele na mszy.
Po 4 godzinach stwierdziłstwierdziła, że jest zmęczona i połozyła się na 2 godziny spać - wstała już z temperaturą 40 stopni :(

Po czopku z Eferalganu spadła jej gorączka do 37 stopni i pojechaliśmy na izbę przyjęć do szpitala a tam.. 4 dzieci z takimi samymi objawami! Wszystkie zwracające i z gorączką! Czekałyśmy 2 godziny bo w międzyczasie był poród, do którego lekarz musiał isć..

W Kościele Ksiądz mówił o jakiejś epidemii zachorowań u dzieci na taką infekcję w województwie łódzkim.. martwię się czy to nie znowu śródmiąższowe zapalenie płuc - bo tak się właśnie poprzednio zaczynało..

Buuuuuuuuuuuuuuuuuu.. :o

reklama
Dobrze że tam nie pojechałam a co roku spędzam wakacje w Tomaszowie Mazowieckim. Trzy lata temu moją 3 miesięczną córkę dopadła. O mało co nie wylądowaliśmy w szpitalu. Coś ten rejon pechowy latem.

Do góry