reklama
Domiska
Sierpniowa Mama'06
ja wam powiem moje dziecko jakbysmy jej nie kladli spac to by cala noc balowala w zyciu sama od siebie by nie padla
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Sara juz druga noc z rzedu budzi mnie czulosciami o 2-3 nad ranem
Mowi do mnie tym swoim slodkim glosikiem "mami" i daje mi buziaki, po czym przytula sie do mnie i za chwile zasypia :-) Strasznie to slodkie jest, tylko, ze ja potem do 5:00 przewracam sie z boku na bok i spac nie moge
Mowi do mnie tym swoim slodkim glosikiem "mami" i daje mi buziaki, po czym przytula sie do mnie i za chwile zasypia :-) Strasznie to slodkie jest, tylko, ze ja potem do 5:00 przewracam sie z boku na bok i spac nie moge
to chyba nadmiar uczuć do mamusi:-) z jednej strony słodkie ale z drugiej.... wkurzająceSara juz druga noc z rzedu budzi mnie czulosciami o 2-3 nad ranem
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
To chyba dlatego, ze przez ostatni tydzien mialam tylko 1 dzien wolny i Sara sie za mna stesknila... Ale jestem tak niewyspana, ze szkoda gadac
Moze jutro odespie ;-):-)
Moze jutro odespie ;-):-)
Domiska
Sierpniowa Mama'06
to chyba nadmiar uczuć do mamusi:-) z jednej strony słodkie ale z drugiej.... wkurzające
hihi popieram.. taka pobudka w srodku nocy nie dla mie:-)
ja to spioszek jestem ale odpukac mala tez spi dlugasno wiec mozna sie wysypiac :-)
reklama
a ja dzisiaj musiałam Alkę budzić:-) bo byśmy do dentysty na 8 nie zdążyli;-)
potem ja jeszcze przez miasto przetargałam, aż wołała: mamusiu nóżki bolą, padła o 14 i spała do 17.30 a po południu już nigdzie nie chciała iść, nawet do ogródka z dziadkiem liści zbierać
potem ja jeszcze przez miasto przetargałam, aż wołała: mamusiu nóżki bolą, padła o 14 i spała do 17.30 a po południu już nigdzie nie chciała iść, nawet do ogródka z dziadkiem liści zbierać