reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak U Was Ze Snem Maluszka?

zauważyła, że jak Ala idzie spać później to wcześniej wstaje:sorry2: muszę ją kłaść najpóźniej o 21 to śpi przynajmniej do 7.30:tak:
i w dzień dalej takie długie spanie, dzisiaj spała do 18.30 a i tak o 21 poszła spać:-p

reklama
Alka też by pewnie szalała do oporu, ale przychodzi taki moment że wszystko jej nie pasuje, zaczyna marudzić i wtedy to już wiem, że natychmiast do spania:tak:

Sara juz druga noc z rzedu budzi mnie czulosciami o 2-3 nad ranem :baffled::sorry2:
Mowi do mnie tym swoim slodkim glosikiem "mami" i daje mi buziaki, po czym przytula sie do mnie i za chwile zasypia :-) Strasznie to slodkie jest, tylko, ze ja potem do 5:00 przewracam sie z boku na bok i spac nie moge :-p

Sara juz druga noc z rzedu budzi mnie czulosciami o 2-3 nad ranem :baffled::sorry2:
Mowi do mnie tym swoim slodkim glosikiem "mami" i daje mi buziaki, po czym przytula sie do mnie i za chwile zasypia :-) Strasznie to slodkie jest, tylko, ze ja potem do 5:00 przewracam sie z boku na bok i spac nie moge :-p
to chyba nadmiar uczuć do mamusi:-) z jednej strony słodkie ale z drugiej.... wkurzające:-p

To chyba dlatego, ze przez ostatni tydzien mialam tylko 1 dzien wolny i Sara sie za mna stesknila...:sorry2: Ale jestem tak niewyspana, ze szkoda gadac :baffled:
Moze jutro odespie ;-):-)

Jagoda tez mnie czesto takimi czulosciami nad ranem budzi... Slodkie to jest :-D

Sarciu, daj mamusi przespac jedna nocke, zeby sie wyspala!!!

reklama
a ja dzisiaj musiałam Alkę budzić:-) bo byśmy do dentysty na 8 nie zdążyli;-)
potem ja jeszcze przez miasto przetargałam, aż wołała: mamusiu nóżki bolą, padła o 14 i spała do 17.30:tak: a po południu już nigdzie nie chciała iść, nawet do ogródka z dziadkiem liści zbierać:-p

Do góry