reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

jak tam nasza waga??

reklama
Kasiu, Paulinko ojoj .. szczerze .. strasznie bym sie ucieszyla ;) ... niom ale jak do tej pory z ekraniku machala tylko jenda dzidzia , chyba ze rzeczywiscie druga sie dobrze kamuflowala ;) ... zobaczymy .. napewno Wam powiem :)

Hmmm ja na razie przytyłam niecały kilogram! Aż mnie to martwi. Ale mąż mówi że na całym ciele zeszczuplałam tylko brzuch mam wielki i piersi pełniejsze ale zbytnio nie urosły... Pewnie jeszcze przytyję ;) Ja i tak do najszczuplejszych nie należę, bo przez zimę mi się strasznie przytyło. Może dlatego najpierw zużywam zapasy :laugh: Teraz ważę ok 57 kg.

Witam serdecznie! Jestem zupelnie nowa i świeza - zarowno jako forumowiczka jak i jako przyszla mama
:-) Tymbardziej mam nadzieje, ze cieplutko mnie przyjmiecie :-) Jesli chodzi o moj ciężar, to juz sie troche zmienilo ;-) Przed ciaza waga wskazywala 58 kg. Przez pierwsze 3 miesiace przytylam 4 kg, pozniej waga na jakis czas sie zatrzymala ( a waze sie co tydzien:-) ) i dopiero wczoraj wskazala kolejne +1. Tak wiec jest mnie juz wiecej o 5 kg, co daje w sumie 63 kg :-) Brzuszek rosnie mi coraz bardziej :-) I wiecie co? Strasznie, po prostu ogromnie sie z tego powodu ciesze!!! Pamietam, ze od poczatku ciazy marzylam zeby "juz bylo widac" ;-) No i doczekalam sie!!! JESTEM NAJSZCZESLIWSZA KOBIETA NA SWIECIE !!! - pewnie jak kazda z Was ;-) I uwielbiam mowic do swojego brzuszka!!! To takie cudne!!! Pozdrawiam wszystkie Październikówki bardzo majowo, slonecznie i kolorowo :-)

P.S. Dodam tylko, ze termin mam na 17 pazdziernika ;-)

Ha ! jednak waga u rodzicow klamala ;D ... mam + 5,5 :p .. Teraz waze rowno 51,5 kg ;D.. blizniakow nie ma ;)

Ines oj to tylko czekaj jak wystrzelisz pozniej w wadze :p jesli teraz prawie nic ;)

Agarys no to w sumie mamy tyle samo do przodu w wagą ;) .. zobaczymy jaki bedzie final .. hihi

Ja podobnie jak agarys jestem świeżo upieczoną forumowiczką :)
Czytam Wasze wagowe relację i.. aż się przerażam, czy aby za duzo nie przytałam :/ ;D Teraz jestem w 16 tygodniu i od poczatku ciąży przybyło mi już 4 kg ::) choć właściwie dużo więcej niż zawsze nie jem. Nie spadłam z wagi jak niektóre z Was może dlatego że nie miałam żadnych nudności/wymiotów z początku ::) A brzusio póki co jest pocieszny taka malutka piłeczka, którą dumnie wypinam ;)

Nadia 4 kg to nie duzo :p .. jak dla mnie bomba ;) ... a co do brzunia.. prosimy o fotke ;)

To mnie pocieszyłaś :) A fotki z brzusiem wstawię z przyjemnościa, ale dopiero z komputerka domowego, czyli wieczorkiem ;-)

reklama
Dziewczyny zaczęłam się denerwować - na początku schudłam 2kg i od tej pory nic mi nie przybyło (ważyłam się u gina i w domku) brzuszek na szczęście mam całkiem spory ale kilogramków nie widać! Wprawdzie do filigranowych się nie zaliczam :(

Do góry