reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

jak tam nasza waga??

Jeju !!Ja to przywas klusek jestem!! :laugh: :)bo przed ciaza wazylam 60 a teraz 62kg niby norma ale brzusio mam jakis maly chyba no w porownaniu do waszych :laugh: narazie sie tym nie martwie bo mama powiedziala ze ja wybrzuszylo :laugh: dopiero w plowie 5miesiaca wiec poczekamy :laugh:
Witam nowe mamuski !!!!! trzymajmy sie razem !!

reklama
A ja sie zaczynam martwic, no bo jak dobrze spojrze na wage z rana to ja tylko co schudalam na poczatku ciazy i nic a nic do przodu, myslalam ze 0,5 kg na plusie ale nic a nic. Co o tym myslicie, bo brzusio mam i to nawet hoho ;)

Paulinko to jestesmy dwie :laugh: A na początku nie miałaś cosik na plusie - bo ja sporo ;D

Loja dokladnie mowiac mialam bardzo sporo bo az 70 kg, i przez wymioty schudlam do 65,5 i tak mam do teraz. Caly tluszczyk z pupy mi zlecial ale za to rosnie brzusio i zoladek. Ciekawi mnie kiedy zaczniemy przybierac, bo ja jem co dzien slodkiego duzo:lody, czekolada, batoniki, ciasteczka ;D ale co tam-smakuje ;D

Czesc
Z Pauliną to się znamy z listopada :) ale witam inne koleżanki. Weszłam tutaj sobie, bo martwię się moją wagą. Ale czytając zauważam, że u niektórych z Was jest podobnie.
Przed ciążą ważyłam 55,5 kg., w II miesiącu waga podskoczyła do prawie 58 kg. Nie miałam żadnych mdłości, wymiotów itp. a jednak jestem w 13 tygodniu ciąży a waga 55,5 kg. Czy to normalne?? Co mówią na ten temat Wasi lekarze, jeśli macie podobny problem?
Czekam z niecierpliwością na rady przyszłych i/lub obecnych mam.
POzdrawiam
Pola

Ja to chyba nie pomoge, u mnie waga caly czas w gore idzie ... moze zapytajcie jeszcze w watkach juz obecnych mamusiek :)

szkoda, że ja nie mam takiego problemu jak wy:((
ja w pierwszej ciąży przytyłam prawie 30 kg, a teraz w 18 tygodniu mam już 5 kg do przodu, oczywiscie mój gin. zaznaczył mi juz moją wagę na czerwono, w sumie to sie tym za bardzo nie martwie, tylko po porodzie znów będzie dużo do zrzucenia :-[

Ja mam na plusie 3,5 kg i maly jak na 5 miesiac brzuszek. Ale jest, już mi w pracy wierzą, zę jestem w ciąży. :-)

Dziewczyny to ja chyba jestem naj kluską ::) Ostatnio się ważyłam i w 17 tyg.c. mam na plus 5 kilo ::) Co najdziwniejsze nie wiem gdzie te 5 kilo się ulokowało, bo brzuszek wcale duży nie jest (a szkoda ;D), a i w innych częściach ciała nie przybyłam.

reklama
Do góry