reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

jak tam nasza waga??

reklama
U mnie waga nadal sie powieksza, a zwlaszcza powieksza sie brzuchol  ::) .. a propos brzuchola... :o chyba zaczynaja mi sie rozstepy, tzn... narazie mi schnie bardzo skora, moj mezus  (uczulony na rozstepy ;D ) stwierdzil ze takie sa poczatki rozstepow :( ... na wszelki wypadek chce zakupic krem na rozstepy ... wiem ze gdzies pisalyscie , ale ja jestem dupa i nie pamietam gdzie  ::) .. jaki krem proponujecie??  czy Miracle ktos cos wie, czy jest dobry itd ??

Pozdrawiam

Moja waga też na szczęście tkwi w miejscu ale brzuszek to mam całkiem spory ;D. Ginio na ostatnie wizytce stwierdził że u mnie dzidzia ma się czym żywić ;)

Monis kupilam sobie Fissan ... zobaczymy jak podziala ;)

Loja no to kochana pokaz ten brzunio Twoj :)

moja ostatnia waga -63,300
brzuch jest juz duzy..wiadomo o co biega :D
rozstepow nie mam i nie zanosi sie na razie na nie
smaruje zapobiegawczo sie oliwka (wielki poswiecenie z mojej strony,bo nie lubie oliwek ;))

Ojoj wazylam sie wczoraj i az mnie zatkalo ;D ... wg tej wagi mam +8 .. ale chyba to nie jest mozliwe  ::) chyba ;D ... ogolnie jakos nie zgrublam prawie wcale, jedynie piersi mi wywalilo i brzunio ... zobaczymy jutro u gin jaka wage wskaze ;)

oj Moniqa - moim zdaniem, jesli tak sporo waga wzrosła a tycia nie mia..to albo waga się zbuntowała i potrzeba nowszego modelu..albo w Twoim brzusiu faktycznie są dwa szkraby ;))

reklama
Takie kraczenie z tymi blozniakami ze Moniqa jutro zobaczy dwia malenstwa, i jak na niespodzianke chlopiec i dziewczynka.
Monia zycze Ci tego bardzo ;)

Do góry