reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

jak tam nasza waga??

reklama
Kasiu, Paulinko ojoj .. szczerze .. strasznie bym sie ucieszyla ;) ... niom ale jak do tej pory z ekraniku machala tylko jenda dzidzia , chyba ze rzeczywiscie druga sie dobrze kamuflowala ;) ... zobaczymy .. napewno Wam powiem :)

Hmmm ja na razie przytyłam niecały kilogram! Aż mnie to martwi. Ale mąż mówi że na całym ciele zeszczuplałam tylko brzuch mam wielki i piersi pełniejsze ale zbytnio nie urosły... Pewnie jeszcze przytyję ;) Ja i tak do najszczuplejszych nie należę, bo przez zimę mi się strasznie przytyło. Może dlatego najpierw zużywam zapasy :laugh: Teraz ważę ok 57 kg.

Witam serdecznie! Jestem zupelnie nowa i świeza - zarowno jako forumowiczka jak i jako przyszla mama
:-) Tymbardziej mam nadzieje, ze cieplutko mnie przyjmiecie :-) Jesli chodzi o moj ciężar, to juz sie troche zmienilo ;-) Przed ciaza waga wskazywala 58 kg. Przez pierwsze 3 miesiace przytylam 4 kg, pozniej waga na jakis czas sie zatrzymala ( a waze sie co tydzien:-) ) i dopiero wczoraj wskazala kolejne +1. Tak wiec jest mnie juz wiecej o 5 kg, co daje w sumie 63 kg :-) Brzuszek rosnie mi coraz bardziej :-) I wiecie co? Strasznie, po prostu ogromnie sie z tego powodu ciesze!!! Pamietam, ze od poczatku ciazy marzylam zeby "juz bylo widac" ;-) No i doczekalam sie!!! JESTEM NAJSZCZESLIWSZA KOBIETA NA SWIECIE !!! - pewnie jak kazda z Was ;-) I uwielbiam mowic do swojego brzuszka!!! To takie cudne!!! Pozdrawiam wszystkie Październikówki bardzo majowo, slonecznie i kolorowo :-)

P.S. Dodam tylko, ze termin mam na 17 pazdziernika ;-)

Ha ! jednak waga u rodzicow klamala ;D ... mam + 5,5 :p .. Teraz waze rowno 51,5 kg ;D.. blizniakow nie ma ;)

Ines oj to tylko czekaj jak wystrzelisz pozniej w wadze :p jesli teraz prawie nic ;)

Agarys no to w sumie mamy tyle samo do przodu w wagą ;) .. zobaczymy jaki bedzie final .. hihi

Ja podobnie jak agarys jestem świeżo upieczoną forumowiczką :)
Czytam Wasze wagowe relację i.. aż się przerażam, czy aby za duzo nie przytałam :/ ;D Teraz jestem w 16 tygodniu i od poczatku ciąży przybyło mi już 4 kg ::) choć właściwie dużo więcej niż zawsze nie jem. Nie spadłam z wagi jak niektóre z Was może dlatego że nie miałam żadnych nudności/wymiotów z początku ::) A brzusio póki co jest pocieszny taka malutka piłeczka, którą dumnie wypinam ;)

Nadia 4 kg to nie duzo :p .. jak dla mnie bomba ;) ... a co do brzunia.. prosimy o fotke ;)

To mnie pocieszyłaś :) A fotki z brzusiem wstawię z przyjemnościa, ale dopiero z komputerka domowego, czyli wieczorkiem ;-)

reklama
Dziewczyny zaczęłam się denerwować - na początku schudłam 2kg i od tej pory nic mi nie przybyło (ważyłam się u gina i w domku) brzuszek na szczęście mam całkiem spory ale kilogramków nie widać! Wprawdzie do filigranowych się nie zaliczam :(

Do góry