reklama
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Monisiu, ja chyba też pobijam rekordy, ale w druga stronę!!!! ;D Narazie przytyławm tylko 1,5 kg, a brzuszek mam pokaźny - wszyscy myślą, że jestem w bardziej zaawansowanej ciąży!!!! Zresztą same zobaczycie, bo mam zamiar wkońcu wkleić jakieś zdjatko!!!
Czarodziejka
Fanka BB :)
MoniQa pisze:Pobilam rekordy : moja waga na dzien obecny 59 kg .. czyli 13 do przodu ;D
MoniQa aż mi sie nie chce uwierzyć....ja tu się zmagam zeby cokolwiek przytyc a Tobie tyle skoczylo.....kurcze jak Wy to robicie? Ja od początku ciąży raptem 4 no moze 5 kg....i ginka wrzeszczy ze malo, chociaz dzidzius rośnie prawidlowo.....może to przez to ze do 4 miesiąca wymiotowalam i mialam taki sobie apetyt.....hmmm sama nie wiem.....
poza tym brzuszek tez urósł i powinien wiecej wazyc.......moze zaczne tyc teraz od 6 miesiąca......
potwierdza sie ze kazda ciąża jest inna......buziaki dla Dawidka....i Mamuli-rzecz jasna:-)
poza tym brzuszek tez urósł i powinien wiecej wazyc.......moze zaczne tyc teraz od 6 miesiąca......
potwierdza sie ze kazda ciąża jest inna......buziaki dla Dawidka....i Mamuli-rzecz jasna:-)
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Hmmm w 3 trymestrez najwiecej ?? ojoj to ile ja jeszcze przybiore ;D
ale wiecie ze gin. sie ucieszyla kiedy zobaczyla moja wage .. cyt" nareszcie cos Nam przybylo ... troszke sie pania zaokraglila wszedzie, bo jak narazie tylko w brzucholek szlo " ... jeszcze mi powiedziala ze u mnie "nie grozne" jest takie przybycie ciazarku ;D
Czarodziejka no wlasnie kazda ciaza jest inna , a jak cos to przyjedz do mnie, jak bedziemy jadly razem to i razem bedziemy tyly ;D a i razniej Nam bedzie
ale wiecie ze gin. sie ucieszyla kiedy zobaczyla moja wage .. cyt" nareszcie cos Nam przybylo ... troszke sie pania zaokraglila wszedzie, bo jak narazie tylko w brzucholek szlo " ... jeszcze mi powiedziala ze u mnie "nie grozne" jest takie przybycie ciazarku ;D
Czarodziejka no wlasnie kazda ciaza jest inna , a jak cos to przyjedz do mnie, jak bedziemy jadly razem to i razem bedziemy tyly ;D a i razniej Nam bedzie
Monisia2506 ojej! Tak mało przytyłaś!!! Ja sie martwiłam że moje 3 kg to mało no ale Ty faktycznie pobijasz rekordy! A co lekarz na to?
A co do Ciebie MoniQa to Ty taka chudzina byłaś przed ciążą że wcale Ci nie zaszkodzi!!! Teraz nawet wagę mamy ta samą Ja też ważę 59 tyle że wstyd się przyznać startowałam z 56 :-[ Może dlatego mniej przybieram bo miałam zapasy ;D
A co do Ciebie MoniQa to Ty taka chudzina byłaś przed ciążą że wcale Ci nie zaszkodzi!!! Teraz nawet wagę mamy ta samą Ja też ważę 59 tyle że wstyd się przyznać startowałam z 56 :-[ Może dlatego mniej przybieram bo miałam zapasy ;D
A mam do Was pytanko jak u Was jest z odchudzaniem? Czy jest to coś co przychodzi Wam łatwo? Bo ja jak sie zmobilizuję to chudnę bardzo bardzo szybko tylko motywację muszę mieć No i jak na razie moje plany są takie żeby po ciąży wrócić do wagi sprzed ślubu czyli 48 kg I wiecie co? Mam nadzieje że mi się to szybko uda! Jak miałam 20 lat to z 54 kg na 47 schudłam w 3 tygodnie! I to nie głodząc się tylko przestrzegając rozsądnej diety i dużo ćwicząc... Oby przy dzidzi też mi starczyło samozaparcia jak wtedy Tzn. nie zamierzm tego robić kosztem dziecka bo planuję karmić piersią i może moje chudnięcie być duuużo dłuższe Oby było skuteczne i nieszkodliwe
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Ines ja tez chudne w oka mgnieniu : ... hihih ;D ... ja zas mam bardzo dobra przemianę materii i jedzonko dlugo sie mnie nie trzyma ;D ... a samozaparcie a i owszem .. 4 razy w tygodniu silownia, 2 razy basen, rowerek i biegi codziennie ... a dieta jakas ?? yyy .. niegdy jej nie stosowalam ;D ... ja tak szczerze to nigdy sie nie odchudzalam, ja po prostu lubie sport i zyje sportowo dlatego
reklama
Ja to tak się straszanie "zapuściłam" przed ciążą bo właśnie po pierwszej ciąży przestałam żyć sportowo... szczerz mówiąc miałam momenty że wcale mi sie życ nie chciało No i siedzący tryb życia praca od rana do nocy i taki tego efekt : Ale schudnę!!! Ja też bardzo lubie siłownie i basen a poza tym jazdę konną i narty! A co do diety... hmmm... ja też nigdy nie stosowałam diety cud Jedyne co to moja ulubiona "dieta" ŻP = żryj połowę ;D