reklama
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
aninaa - ja tez nigdy tyle co teraz nie wazylam ;D juz mam 8 kg do przodu i ciagle rosne : z tym ze ja waze juz 73 kg, bo zaczynalam od 65 kg. dodam tylko, ze mam 178 cm, zeby sie nikt nie wystraszyl!
nadia
Gufi jesli się ktoś ma wystraszyć to moją wagą Zaczynałam od 69kg przy wzroście 179cm, a teraz jak się okazuje już 8 na plusie : Wczoraj znajomym puszczaliśmy naszą kasetę z wesela, gdzie ważyłam 65 kg i z łezką w oku wspominałam ówczesną figurkę : Może jeszcze kiedyś mi się uda wrócić do tamtego stanu
Moniqa
i moje dwie połówki :)
dziewczeta ja zaczynalam z 46 kg .. ostatnio jak sie wazylam u gin bylo juz 59 ... ... jak narazie wszystko poszlo w brzuch i troche w reszte ... ale wierze ze po porodzie wroce do formy ...
pierwszy raz przekroczylam wage 49 kg
pierwszy raz przekroczylam wage 49 kg
A mi sie waga na razie od kilku dni na 60 kg trzyma...Ważyłam się dzisiaj. Ale coś dziwnego dzieje sie z rozmiarem mojego brzucholka... Tzn miałam już 97 cm a teraz mam 95 cm... : Tylko brzuszek zaczyna się co raz wyzej. Teraz już pod samiusieńkim biustem jest. Chyba sie podniósł po prostu albo wtedy źle zmierzyłam
Renik
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Hejka dziewczyny
ja przed ciążą ważyłam 55 kg a teraz mam 62 więc 7 kg na plusie a mam 164 wzrostu
a mąż mój pyta ile wasi mężowie przytyli w ciąży bo mój to raczej równo ze mną ;D i tłumaczy się że w końcu on tez w ciąży :laugh: :laugh:
ja przed ciążą ważyłam 55 kg a teraz mam 62 więc 7 kg na plusie a mam 164 wzrostu
a mąż mój pyta ile wasi mężowie przytyli w ciąży bo mój to raczej równo ze mną ;D i tłumaczy się że w końcu on tez w ciąży :laugh: :laugh:
Agnieszka18
Mój mąż jest taki sam i śmieje sie że jeden grubasek wystarczy :laugh: :laugh: :laugh: - przyjemniaczek
reklama
Agnieszka18
A ja mam 6 kg do przodu