reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

jak tam nasza waga??

przed ciążą ważyłam 48kg.teraz jestem w 24 tc i mam 7 kg do przodu.nie wiem co będzie dalej:] nigdy tyle nie ważyłam:]

reklama
aninaa - ja tez nigdy tyle co teraz nie wazylam ;D juz mam 8 kg do przodu i ciagle rosne ::) z tym ze ja waze juz 73 kg, bo zaczynalam od 65 kg. dodam tylko, ze mam 178 cm, zeby sie nikt nie wystraszyl!

Gufi jesli się ktoś ma wystraszyć to moją wagą ;) Zaczynałam od 69kg przy wzroście 179cm, a teraz jak się okazuje już 8 na plusie ::) Wczoraj znajomym puszczaliśmy naszą kasetę z wesela, gdzie ważyłam 65 kg i z łezką w oku wspominałam ówczesną figurkę ::) Może jeszcze kiedyś mi się uda wrócić do tamtego stanu ;)

dziewczeta ja zaczynalam z 46 kg .. ostatnio jak sie wazylam u gin bylo juz 59 :o ... :D ... jak narazie wszystko poszlo w brzuch i troche w reszte ... ale wierze ze po porodzie wroce do formy :) ...
pierwszy raz przekroczylam wage 49 kg :D ;)

A mi sie waga na razie od kilku dni na 60 kg trzyma...Ważyłam się dzisiaj. Ale coś dziwnego dzieje sie z rozmiarem mojego brzucholka... Tzn miałam już 97 cm a teraz mam 95 cm...  ::) Tylko brzuszek zaczyna się co raz wyzej. Teraz już pod samiusieńkim biustem jest. Chyba sie podniósł po prostu albo wtedy źle zmierzyłam :)

Ines ja mam podobnie mialam wiecej teraz mam mniej ;) ... czuje ze brzuszek do gory podchodzi .. czuje to pod biustem ::) i przy oddychaniu ;)

Hejka dziewczyny

ja przed ciążą ważyłam 55 kg a teraz mam 62 więc 7 kg na plusie a mam 164 wzrostu
a mąż mój pyta ile wasi mężowie przytyli w ciąży bo mój to raczej równo ze mną ;D i tłumaczy się że w końcu on tez w ciąży :laugh: :laugh:

reklama
Do góry