reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

jak tam nasza waga??

reklama
Hehe :) Basia głowa do góry :) :) ja mam już +10 :D i to przy jednej dzidzi :) ale co tam ja się nie przejmuję, zobaczysz jak to nam zejdzie po porodzie :)
miłego dnia:)

AGA - chyba, że będziemy po porodzie do siebie po szklanke cukru biegały, albo jak czegoś innego nam zabraknie ;D

A ja się martwie z kolei że za mało utyłam :( W sumie nie wiem czemu, sporo jem... Tzn. jem małymi porcjami ale czesto. Hmm mam nadzieje że z Mariczka wszystko ok ::)

No i właśnie u mnie tak jest apetyt mam, a jak mi się czegoś chce, to wole zjeść, bo bardziej bym się męczyła jakbym nie zjadła :) Basia no a z tym bieganiem do siebie, to też niezły pomysł :D ja jak narazie mieszkam na Piaskach, ale w sierpniu przeprowadzam się na Jana Pawła :) daleko będziemy miały do siebie? ??? coś trzeba będzie wymyśleć:) a co do mojej wagi, to też jestem sobie sama winna, bo zamiast pospacerować troche, to ja gdzie tylko sie da autem podjeżdżam :) rozleniwiłam się strasznie. A tak na marginesie, mój facet nie widział mnie już ponad miesiąc... bo jest za granicą :( ciekawe, co powie, jak mnie zobaczy taką... troszkę większą :D ???

Agazet zakocha sie w Twoim nowym image ;)

Moj tata sie  cieszy bo nie tylko On ma teraz wystający brzuch ;D

reklama
AGAZET jak zamieszkasz na Jana Pawła to będziemy miały jakies 15 minut, może nawet mniej do siebie, także nie pochudniemy za bardzo ;D
ale fajnie będziemy na spacerki razem chodziły

Do góry