reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

jak tam nasza waga??

reklama
Ja też chcę należeć po porodzie do klubu sportowych mam ;D
Juz też mam w planach siłownie i moja ukochaną jazde konną za którą strasznie tęsknię!
Co do baseniku to też mam ogromna ochotke sobie popływać. 22.06 mam wizytę i spytam moją doktor czy nie ma przeciwskazań, jak nie to lecę na basenik ;D

Ines- z czy ty dosyc duzo jezdzilas w swym zyciu na koniu? Bo ja mam kolezanke ktora od mlodych lat az do ciazy ujewzdzala bardzo duzo,az uslyszala ze ma tak silnie umiesnione miesnie krocza ze silami natury chocby chciala to lepiej nie rodzic tylko poprzez cc. Dlatego sie zmartwilam o Ciebie kiedy o jezdzie przeczytalam.
Co do baseniku to ja sama jestem bardzo chetna, niestety u nas to tak chloruja a ja jestem z lekka uczulona na chlor i po 30 minutach mam czerwone plamki, dlatego odczekam na cieplejsze dni azwoda sie w zatoce nagrzeje i bede co wieczor plywac.
Nadia-dopytalas sie o ten steper?

Paulnka ja nie jeżdżę dużo :) tylko i wyłącznie rekreacyjnie sobotnio-niedzielnie... No i przed ciążą nie jeździłam ponad półtora roku... Najpierw byłam w pierwszej ciąży z Areczkiem a potem jakoś tak się nie składało :( U mnie chyba nie powinno byc problemu mimo że jeżdże konno od 11 roku życia ale nie bardzo intensywnie :) Ale dzięki za informacje! Nie wiedziałam ze to mogło by byc problemem!

PaulinaAnna jeszcze nie pytałam o stepper gina, bo jeszcze sie z nim nie widziałam, ale zapytam w najbliższy poniedziałek i dam Ci znać ;)

Ja gdzies czytalam ze kobiety w ciazy moga jezdzic na rowerku tym stojacym, oczywiscie jesli nie ma przeciwskazan :) .. wiec stepper mysle ze tez mozna .. w koncu spacerowac mozna to tutaj tez troszke szybszy spacer ;)

Ja tesik tak sadze, no i wzmacnia sie nozki a maja one teraz dosyc kilogramkow do podtrzymania ;D
A rower to jak najbardziej w kazdej postaci. Tutaj w Holandii to babeczki pedaluja nawet w 9 miesiacu, fajoski widok....no i ja tesik ujezdzam bo tak lzej mi niz treptac non-stop ;D

Basiu dzisiaj mam wizyte i mierzenie u gin ::) .. zobaczymy czy Cie pobilam ;) ... cos czuje ze tak ;)

reklama
Basiu ale Ty musisz to dzielic na 2, wiec waga Twoja jaka przybyla na jedno dziecko jest w normie, ani za duzo ani za malo. Trzymaj kochana tak jak do teraz. Przy blizniakach jak sie karmi piersia to sie schudnie bardziej niz sie bylo przed ciaza. Jeszcze bedziesz najszczuplejsza laska posrod nas :)

Do góry