reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

jak tam nasza waga??

Hahaha .. ŻP  :D :D :D musze zapamietac :D :D :D :D

A na narty to moze sie kiedys razem wybierzemy ? :)

Dobra zmykam sie teraz dalej polzyc :)

reklama
Super pomysł MoniQa tylko że ja na nartach nie wiem czy jeszcze pamiętam (3 lata nie jeździłam) jak się jeździ a mojego męza to w ogóle od zera nauczyc trzeba ;D Ale jechać jak najbardziej razem jestem chetna!!!! :)

zmykaj do łozia a ja zmykam do fryzjera :)

Nie chcę straszyć, ale własnie wyczytałam, że najwieksze tycie zaczynamy teraz ;D

nadia - niestety to prawda!!! ale co bedzie, to bedzie. ja juz ostanio nie mam takiego wilczego apetytu i znacznie ograniczylam slodycze. za to odjadam sie owockami :D i jak na razie mimo tych 8 kg na plusie, to powiem wam, ze czuje sie bardzo atarkcyjna kobitka :) to chyba przez te hormony .. hehe

Huraaaa ;D Mam czwarty kilogram na plusie :) To już 60 kg ważę... Jeśli teraz mamy zacząć więcej tyć to może nie mam sie z czego cieszyc  ::) Ciekawa jestem jakie wagi na koniec osiągniemy i ile kg na plusie :)

Oj ja też jestem ciekawa naszych końcowych wag :) Ja się tylko pocieszam, że wśród znajomych znalazła się jedna, która przytyła uwaga... 30kg ::) jeszcze mi trochę do niej brakuje :)

Ważyłam się dzisiaj u gina mam na plusie niecałe 2kg wreszcie coś się ruszyło ;D

reklama
Monisiu Ty musialas az tyle przybrac bo zaczynalas ciaze w bardzo mizernej wadze piorkowej. Malenstwo dba o siebie i mame aby dobre gabarytki w ciazy byly ;)
Ja mam nadal 5 kg na plusie w dodatku sa to te ktore stracilam w pierwsze 4 miesiace na wymiotowaniu. Czyli jest 70 kg jak pojdzie dalej ojjj az strach pomyslec ;D

Do góry