reklama
Super pomysł MoniQa tylko że ja na nartach nie wiem czy jeszcze pamiętam (3 lata nie jeździłam) jak się jeździ a mojego męza to w ogóle od zera nauczyc trzeba ;D Ale jechać jak najbardziej razem jestem chetna!!!!
zmykaj do łozia a ja zmykam do fryzjera
zmykaj do łozia a ja zmykam do fryzjera
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
ja po dzisiejszym rannym wazeniu +8kg ... no coz, mam tylko nadzieje, ze nie przekrocze +15 kg do konca
gufi
nadia - niestety to prawda!!! ale co bedzie, to bedzie. ja juz ostanio nie mam takiego wilczego apetytu i znacznie ograniczylam slodycze. za to odjadam sie owockami i jak na razie mimo tych 8 kg na plusie, to powiem wam, ze czuje sie bardzo atarkcyjna kobitka to chyba przez te hormony .. hehe
reklama
PaulinaAnna
Monisiu Ty musialas az tyle przybrac bo zaczynalas ciaze w bardzo mizernej wadze piorkowej. Malenstwo dba o siebie i mame aby dobre gabarytki w ciazy byly
Ja mam nadal 5 kg na plusie w dodatku sa to te ktore stracilam w pierwsze 4 miesiace na wymiotowaniu. Czyli jest 70 kg jak pojdzie dalej ojjj az strach pomyslec ;D
Ja mam nadal 5 kg na plusie w dodatku sa to te ktore stracilam w pierwsze 4 miesiace na wymiotowaniu. Czyli jest 70 kg jak pojdzie dalej ojjj az strach pomyslec ;D