reklama
Agnieszka18
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Następny etap wielkości mojego brzuszka 97 w obwodzie, zaczynałam od 70
Ja przytyłam na razie tylko kilogram ważyłam się ostatnio u gina , widział że na razie nieprzybieram wagowo ale nic na ten temat nie mówił - może dlatego że przed ciąża miałam trochę na plusie
uh zaczynam się denerwować
uh zaczynam się denerwować
rudykot2
Mama Franka Baranka
Cholerka 7 kilo do przodu w stosunku do początku ciąży. : : :
Trochę dużo, tym bardziej, że 3 kilo w ostatnim miesiącu
Trochę dużo, tym bardziej, że 3 kilo w ostatnim miesiącu
PaulinaAnna
Rudykotku-nie martw sie. Ja nic nie tylam tylko na poczatku stracilam, a potem jak ruszylo to najpierw 0,5 kg a po tygodniu juz bylo 4 kg wiecej-to dopiero bylo szybko ;D
Teraz to dla malenstwa te nasze kilogramki a po ciazy zawalczymy razem o ich strate :laugh:
Teraz to dla malenstwa te nasze kilogramki a po ciazy zawalczymy razem o ich strate :laugh:
gufi
ja tez juz jestem 7 kg do przodu. ale stoi w miejscu na razie, chociaz sie objadam slodyczami. moze dlatego, ze chodze czesciej na basen? tak czy inaczej jestem przygotowana psychicznie jeszcze na nastepne 7 do konca ciazy!
Agnieszka18
Super MoniQa zapodasz nam ćwiczonka to będziemy się razem odchudzać na laseczki sprzed ciąży ....
Już troszkę tęsknię za swoimi letnimi sukienkami w które nie ma mowy żeby sie upchać ;D ;D ;D ;D ;D
Już troszkę tęsknię za swoimi letnimi sukienkami w które nie ma mowy żeby sie upchać ;D ;D ;D ;D ;D
reklama
nadia
Widze że wiekszość z nas ma podobną "nadwagę" :laugh:
Ja tak czytam w róznych gazetkach o konieczności ruchu podczas ciązy, ale przyznam Wam szczerze, że raz to nie mam kiedy, ale nawet gdybym miała to jakoś się boję : Nie to żebym była jakaś nie ruchawa, bo w końcu Turystykę na AWF'ie skończyłam, i przed ciążą uwielbiałam ćwiczyć aerobic, no ale boję się że zaszkodzę dziecku, wywołam jakieś skurcze itp. Więc pozostaje póki co przy spacerach z psem, no i w poniedziałek na wizycie zapytam gina o ten stepper czy mogę na nim chodzić Acha i chętnie zapisuję się do klubu sportowych mam po porodzie :laugh:
Ja tak czytam w róznych gazetkach o konieczności ruchu podczas ciązy, ale przyznam Wam szczerze, że raz to nie mam kiedy, ale nawet gdybym miała to jakoś się boję : Nie to żebym była jakaś nie ruchawa, bo w końcu Turystykę na AWF'ie skończyłam, i przed ciążą uwielbiałam ćwiczyć aerobic, no ale boję się że zaszkodzę dziecku, wywołam jakieś skurcze itp. Więc pozostaje póki co przy spacerach z psem, no i w poniedziałek na wizycie zapytam gina o ten stepper czy mogę na nim chodzić Acha i chętnie zapisuję się do klubu sportowych mam po porodzie :laugh: