reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

jak tam nasza waga??

reklama
Ja przytyłam na razie tylko kilogram ważyłam się ostatnio u gina , widział że na razie nieprzybieram wagowo ale nic na ten temat nie mówił - może dlatego że przed ciąża miałam trochę na plusie :(
uh zaczynam się denerwować

Rudykotku-nie martw sie. Ja nic nie tylam tylko na poczatku stracilam, a potem jak ruszylo to najpierw 0,5 kg a po tygodniu juz bylo 4 kg wiecej-to dopiero bylo szybko ;D
Teraz to dla malenstwa te nasze kilogramki a po ciazy zawalczymy razem o ich strate :laugh:

Ja mysle ze po ciazy to zalozymy klub "sportowa mama" ;D ... ja napewno bede na silownie chodzic ... mam kumpla instruktora , ktory juz mi zapowiedzial ze ma dla mnie cwiczenia :) 

ja tez juz jestem 7 kg do przodu. ale stoi w miejscu na razie, chociaz sie objadam slodyczami. moze dlatego, ze chodze czesciej na basen? tak czy inaczej jestem przygotowana psychicznie jeszcze na nastepne 7 do konca ciazy!

Super MoniQa zapodasz nam ćwiczonka to będziemy się razem odchudzać na laseczki sprzed ciąży ....

Już troszkę tęsknię za swoimi letnimi sukienkami w które nie ma mowy żeby sie upchać ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
Widze że wiekszość z nas ma podobną "nadwagę" :laugh:
Ja tak czytam w róznych gazetkach o konieczności ruchu podczas ciązy, ale przyznam Wam szczerze, że raz to nie mam kiedy, ale nawet gdybym miała to jakoś się boję ::) Nie to żebym była jakaś nie ruchawa, bo w końcu Turystykę na AWF'ie skończyłam, i przed ciążą uwielbiałam ćwiczyć aerobic, no ale boję się że zaszkodzę dziecku, wywołam jakieś skurcze itp. Więc pozostaje póki co przy spacerach z psem, no i w poniedziałek na wizycie zapytam gina o ten stepper czy mogę na nim chodzić ;) Acha i chętnie zapisuję się do klubu sportowych mam po porodzie ;) :laugh:

Do góry