reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

jak tam nasza waga??

uuu Justynko, a rozmawialas o tym z gin. ?? ... cos chyba jest na wymioty, bo to tez nie ejst tak do konca wskazane ... ale owszem znam przypadki kiedy dziewczyny do konca ciazy witaly sie z wc .. grunt ze z dzidzia wszystko w porzadku, a Ty przecierpisz ;)

reklama
Tak..pewnie ze o tym wie,ale ciagle tylko powtarza ze to pewnie niedlugo przejdzie... lezalam juz w szpitalu, dostawalam kroplowki przeciwwymiotne, bralam czopki... to wszystko nic nie daje. Od czopkow mnie zaczely skurcze lapac, zeby miec kroplowke musialabym zostac w szpitalu,a to mi sie nie usmiecha,bo jestem od niedawna w niemczech,jeszcze nie umiem jezyka i z nikim sie nie potrafilam normalnie dogadac w tym szpitalu...Nobo i jak? A do tego caly czas mi splywa do gardla flegma...fuuu...

Hej a ja dotej pory nic nie tylam, jeszcze w 19 tc mialam na zero a teraz na 20,2 tc mam az 4 kg na plusie ;D. I to wszystko w brzusio bo reszta schudla ponoc-to slowa mego lubego ;)

a ja sie musze wybrac prywatnie na wizytke,bo u tego gina co teraz bylam ostatnio na bardzo fajowej rozwalonej wadze mialam do wybrou albo kolejny kilogram mniej albo mniej o ponad 2 kilo;)tak weic niewiem czy mi cos wkoncu przybylo czy faktycznei ubylo

Wg kalkulatorka moja waga sie zgadza :) ... w takim razie tyje nadal ;D ... koncowy wynik ma byc 60,4 ;D .. zobaczymy ;)

reklama
Do góry