reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak tam nasza waga i co jemy?

hej,
widzę, że już macie wagowe wyroki no to i ja spróbowałam.....
i mi wyszło u "szanownej" maszyny od kilosów, że ok ważę jak na 20 tydzień.... i mam w sumie przez całą ciąże przytyć prawie 14kg...? jeszcze dyszka zapasu...., czyli dalej opycham się zapiekankami z żółtym serem na kolację (to już chyba obsesja lub tradycja: jak kolacja to zapiekanki z zółtym....)

reklama
Fajny ten kalkulatorek, nie ma co...
Widzę, że już się Wam przez niego terminy pozmieniały i co niektóre pouciekały nawet na lipcówki:-):-):-);-)

Ja mam wg niego 4 kg za dużo (no 3,5).
Ale też w całej poprzedniej ciąży przytyłam więcej niż tam piszą.

mnie też wychodzi 4 kg wiecej,właściwie nie wiem na dziś ile ważę(ostatnio ważyłam się z 2 tygodnie temu)-czuję że mi przybyło:-) przez apetyt na słodycze, ale mam to gdzieś:-)

Ja ostatnio popadam w skrajonosci :tak::tak::tak: za tydzien znowu bede panikowac, ze za duzo jem i jestem gruuuba :wściekła/y: moze juz jutro bo przez caly weekend tylko siedze i jem :sorry: no i rycze - nie pytac dlaczego bo nie mam pojecia, wszystko mnie drazni i denerwuje :-p

reklama
ja tylko rycze jak widze małe dzieci!!

apropo wagi chyba tez bede ryczec bo dzis na zakupach w castoramie widziałam takiego szczuplaska w ciązy... normalnie laska była tak szczupła i miała duży ładny brzuszek ze stwierdzilam ze trzeba inaczej sie odźywiac albo co, bo niedługo przestane do pracy jeździć z powodu nie zmieszczenia sie za kierownicą !

Do góry