reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak tam nasza waga i co jemy?

hej,
widzę, że już macie wagowe wyroki no to i ja spróbowałam.....
i mi wyszło u "szanownej" maszyny od kilosów, że ok ważę jak na 20 tydzień.... i mam w sumie przez całą ciąże przytyć prawie 14kg...? jeszcze dyszka zapasu...., czyli dalej opycham się zapiekankami z żółtym serem na kolację (to już chyba obsesja lub tradycja: jak kolacja to zapiekanki z zółtym....)

reklama
Fajny ten kalkulatorek, nie ma co...
Widzę, że już się Wam przez niego terminy pozmieniały i co niektóre pouciekały nawet na lipcówki:-):-):-);-)

Ja mam wg niego 4 kg za dużo (no 3,5).
Ale też w całej poprzedniej ciąży przytyłam więcej niż tam piszą.

mnie też wychodzi 4 kg wiecej,właściwie nie wiem na dziś ile ważę(ostatnio ważyłam się z 2 tygodnie temu)-czuję że mi przybyło:-) przez apetyt na słodycze, ale mam to gdzieś:-)

Ja ostatnio popadam w skrajonosci :tak::tak::tak: za tydzien znowu bede panikowac, ze za duzo jem i jestem gruuuba :wściekła/y: moze juz jutro bo przez caly weekend tylko siedze i jem :sorry: no i rycze - nie pytac dlaczego bo nie mam pojecia, wszystko mnie drazni i denerwuje :-p

reklama
ja tylko rycze jak widze małe dzieci!!

apropo wagi chyba tez bede ryczec bo dzis na zakupach w castoramie widziałam takiego szczuplaska w ciązy... normalnie laska była tak szczupła i miała duży ładny brzuszek ze stwierdzilam ze trzeba inaczej sie odźywiac albo co, bo niedługo przestane do pracy jeździć z powodu nie zmieszczenia sie za kierownicą !

Do góry