reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak tam nasza waga i co jemy?

reklama
No ja nie wiem jak z tym postanowieniem u mnie będzie bo właśnie wciągnęłam talerz pierogów z truskawkami.:cool2:

Zgodnie z moim kalkulatorkiem teraz na dwa tygodnie będzie mi przybywac ok. 1-1,5 kg. Traaaagedia... A mialam nadzieje, że gdy jest cieplo, to trochę mniejszy apetyt przystopuje wagę.

W każdym razie trzeba się pocieszac, że po pierwsze karmienie wyciągnie z nas dodatkowe kilogramy, po drugie - po porodzie będziemy w ogóle mogły coś ze sobą zrobić. Tego się trzymam :cool2:

impulsywna o nie !!!!! Masz pierogi :wściekła/y:
na szczęście już niedługo jadę do Polski i znowu zjem tyle pierogów ,że nie będę w stanie ich policzyć :-D

UFF ale mi ulzylo wedlug tego kalkulatorka mam wage na 18 tydzien a jestem w 23, choc lekarz powiedzial ze waga jest normalna.
Chyba te 12 kg ktore przytylam przed ciaza moge sobie doliczyc do ciazy i wtedy to ja Was wszystkie przegonilam :-):-):-)

ja wg kalkulatorka tez jakis 26 tydz. czyli ok 1,5-2kg za duzo!..........Hmm dziewczyny! moze poprostu ten kalkulatorek zle liczy:-D:-D:-D:-D:-D:-D, a my tyjemy jak trzeba, w koncu tyle z nas ma wiecej na plusie!Hehehe...nic tylko kalkulatorek, tego trza sie trzymac!;-):rofl::-D

reklama
Do góry