reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak tam nasza waga i co jemy?

A propos kierownicy :cool2: to jak dlugo mozna jezdzic w ciazy? Czy wogole sa jakies ograniczenia? Bo mnie szczerz mowiac juz pas uciska wiec co to bedzie pozniej jak brzusio jeszcze urosnie :szok:

reklama
mi sie wydaje ze chyba bez ograniczen ale jak najdłużej z pasami... ale nie dam sobie sciąc głowy... gdzies czytałam ze najwieksza smiertelnosc u kobiet w ciązy jest własnie poprzez nie zapięcie pasów...

koleżanka również w ciąży pytała mnie ostatnio czy jeżdze jeszcze w pasach,ja jej na to że oczywiście i próbowała mi to wyperswadować że nie muszę i wogóle,ona jest w 8 miesiacu ale jest szczuplutka i drobniutka z małym brzuszkiem i jeździ bez pasa! była dość zdziwiona,ja jednak uważam że powinno sie jeździć z pasami spuszczając ten dolny pod brzuszek!

dziewczyny a odbiegając troszke od pasów i skupiając sie na jedzeniu i piciu... pijecie duzo kawy? ja dowiedziawszy sie o ciązy przestałam pić... tymczasem wróciłam do nawyku z miesiąc temu, bo bez kawy nie umiem sobie poradzić w pracy... pije około 3 filiżanek dziennie i od razu mam wyrzuty sumienia ze to nie jest dobre dla dzidziusia...

ja przestałam pić kawę ale nie piłam też dużo i bardziej z przyzwyczajenia,teraz piję zbożową z nestle i jest pycha musze przyznać!

Ja kawy wogole nie pije ale za to wypijam duze ilosci herbaty a niby tego tez sie nie powinno :blink: nie pale nie pije alkoholu no wszystkiego sobie odmawiac nei mozna :no::cool:

reklama
dziewczyny a odbiegając troszke od pasów i skupiając sie na jedzeniu i piciu... pijecie duzo kawy? ja dowiedziawszy sie o ciązy przestałam pić... tymczasem wróciłam do nawyku z miesiąc temu, bo bez kawy nie umiem sobie poradzić w pracy... pije około 3 filiżanek dziennie i od razu mam wyrzuty sumienia ze to nie jest dobre dla dzidziusia...

hmmm 3 filiżanki? może zapytaj lekarza czy można?
Ja myślę że na pewno jedna nie zaszkodzi :tak:
czasem piję filiżankę kawusi, ale to co kilka dni bo nie mam potrzeby częściej :-)

Do góry