reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak tam nasza waga i co jemy?

Ja ostatnio nagle przytyłam :baffled: Obecnie mam 10 kg do przodu i musze slosyczom powiedziec zdecydowane nie :no: A niestety ciągnie mnie jak nie wiem.

reklama
Ja nadal 9.7kg do przodu, przez jakies 2 tyg ruszylam sie 100g. Gin mowi ze przy diecie na cukier jaka mialam to normalne ze nie tyje.

u mnie 18 kg na plusie i czuję ,żę się dalej rozrastam więc 20 kg przekroczę na bank .Niestety nie potrafię walczyć ze sobą jeżeli chodzi o słodycze .........:wściekła/y:

ale Norge jesteś(byłaś) dość szczuplutka więc spoko! ja mam 12 kg do przodu ale miałam już dość tłuszczyku na sobie;-) zresztą ja sie nie martwię,to wszystko dla naszych bąbelków!

hehe, juz widze te wątki po porodzie o odchudzaniu :-D:-D:-D:-D
u mnie nadal + 17kg - 31 t.c. , choc po dzisiejszym obiadku, hoho, to kto wie?? :confused::confused::confused:

ja dzisiaj znów zrobiłam kalkulatorek wagi GAZELACZKA (post #143) i wyszło z moja wagą 84 kg ze juz dawno urodziłam, hehehe:-D:-D:-D:-D:-D

a tak na serio 32 tydzień 0 dni >>> + 17,5 kg, u mnie na szczeście coś sie zatrzymało z tym tyciem (odpukać)

reklama
Do góry