reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak tam nasza waga i co jemy?

Buu, wróciłam od gina i jestem przerażona. Ważę 77 kg.:sick: Od końca marca przybrałam 6 kg. Fakt, że zimą przytyłam ale jeszcze w czasie wakacji ważyłam 65 kg. Pomału zamieniam się w wieloryba a może...wagę mają popsutą.:baffled: :-p
Hip hip hurra, ale radocha. :) Byłam dziś w przychodni zerknąć na wyniki morfologii i poprosiłam o zważenie. Waga łaskawie wskazała 72 kg, z czym się mogę zgodzić bo na 77 to ja nie wyglądam. Położna się wymówiła tym, że stara już jest i pewnie źle ostatnio odczytała. A ja taka zestresowana byłam. Hurrra!!!!!

reklama
A ja waże dziewczyny 50 kg. Tyle ile ważyłam przed ciążą, więc w końcu coś przytyłam :-D

Ja mam obecnie 3- 3,5 kg na plusie.

W przeciwieństwie do pierwszej ciąży bardzo często miewam zachciewajki.:-) Wcinam zarówno słodycze jak i kwaśne smakołyki.

ja mam od początku ciąży 4 kg,trochę mało! ale na początku ciąży wazyłam 70 takze może i dość, około września ubiegłego roku ważyłam 65 takze przytyłam przez zimę bo musiałam sie oszczędzać i tak już zostalo!

Mnie dzisiaj naszła ochota na zupę pomidorową chociaż wczoraj planowałam ogórkową...

No i ugotowałam pomidorówkę... oj pyszna była... jeszcze na jutro troszkę zostało. ;-)

reklama
A ja dziś robie na obiadek kopytka ....... na słodko :szok::-D zawsze uwielbiałam ze skwareczkami i z cebulką :eek:

Do góry