reklama
Anecia1111
Fanka BB :)
Mi bardzo szybko zaczął się zaokrąglać mimo iż to moja pierwsza ciąża, tzn już jakoś ok 11 tyg. Obecnie jestem w 14 tygodniu i brzuszek mam dosyć spory jak na ten wiek ciąży. Zresztą gdzieś wklejałam fotkę swojego brzucha, ale nie pamietam w jakim temacie :-) No ale to kewstia każdej z nas osobno, niektórym szybciej rosną brzuszki innym wolniej. Zresztą ja mam już ponad 2 kg na plusie :-)
artystka92
U mnie jakoś w 22 tygodniu było "coś" widać już
artystka92
a co do zdjęć. Jak chcesz sobie brzuszki porównać, to jest dział tu na ciąża, poród, połóg i jest o brzuchach, i jest tam temat brzuszki forumowiczek i tam dziewczyny wklejają zdjęcia swoich brzuszków ;]
W pierwszej ciąży brzuszek pojawił się w 5 miesiącu, ale był bardzo malutki Tym razem jednak o wiele wcześniej, w 3 miesiącu był już widoczny. Ale jak napisałaś zależy to od wielu czynników i każdej z nas brzuszek rośnie w innym czasie.
To prawda,u mnie w pierwszej ciązy brzuszek zaczął rosnąć dopiero w 5-6 miesiącu ale i tak pod koniec miałam mały bo zaledwie 94 cm a synek urodził się dość duży i ważył 3550g,w drugiej ciąży brzuszek był widoczny już w trzecim miesiącu,wiadomo mięsnie i wiązadła już nie teU mnie w perwszej ciazy dopiero w piatym miesiacu,a teraz juz cos sie zaczyna zaokraglac (ale podobno to normane w drugiej haha) ;-)
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
u mnie tez jakos 5-6 miesiac a nie licze wczesniejszego "brzuszka z objedzenia".....
reklama
Podziel się: