reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak szybko widoczny byl wasz brzuszek???

reklama
Nie, chodziło mi o to, ze i tak śmiesznie wyglądam z takim jak teraz. No, teraz powiedziałabym w sam raz!
No nic, dobra, wywali to wywali! Trudno, martwić sie będę potem.

Wcale nie kazda wywala niesamowicie! Mi tak caly czas mowili "zobaczysz jaki jeszcze bedziesz miala wielki bebech" a tu 5 dni do porodu a 100 cm nie ma:) Ludzie sie dziwia bo nie wygladam jak bym miala na dniach rodzic. Takze moze i Ciebie nie wywali. Spokojnie, wszystko czas pokaze! Ale Ci powiem ze i tak te niecale 100cm przeszkadza przy np ubieraniu sie (szczegolnie butow i skarpetek):)

Wcale nie kazda wywala niesamowicie! Mi tak caly czas mowili "zobaczysz jaki jeszcze bedziesz miala wielki bebech" a tu 5 dni do porodu a 100 cm nie ma:) Ludzie sie dziwia bo nie wygladam jak bym miala na dniach rodzic. Takze moze i Ciebie nie wywali. Spokojnie, wszystko czas pokaze! Ale Ci powiem ze i tak te niecale 100cm przeszkadza przy np ubieraniu sie (szczegolnie butow i skarpetek):)
Wiem... ja już mam z tym problem. Rozkraczam się jak żaba:-) Bo tak jak napisałam jestem niedużych gabarytów i dla mnie już to 91 cm to dużo.

Wiem... ja już mam z tym problem. Rozkraczam się jak żaba:-) Bo tak jak napisałam jestem niedużych gabarytów i dla mnie już to 91 cm to dużo.

Smiesznie to musi z boku wygladac jak ciezarowka ubiera buty:-) Ale z drugiej strony to sie zdarza raz, dwa albo trzy (nie raz wiecej:)) razy w zyciu wiec i tak bede to fajnie wspominac:)

"Jak by nie było, będzie bardzo miło:-)"

Az musialam sie zmierzyc i mam 99 cm od poczatku ciazy waga skoczyla mi 11kg pewnie do 15 dobije:sorry2: z butami to ciezko a golenie jedynie z lusterkiem

reklama
Do góry