reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak szybko widoczny byl wasz brzuszek???

reklama
Nie, chodziło mi o to, ze i tak śmiesznie wyglądam z takim jak teraz. No, teraz powiedziałabym w sam raz!
No nic, dobra, wywali to wywali! Trudno, martwić sie będę potem.

Wcale nie kazda wywala niesamowicie! Mi tak caly czas mowili "zobaczysz jaki jeszcze bedziesz miala wielki bebech" a tu 5 dni do porodu a 100 cm nie ma:) Ludzie sie dziwia bo nie wygladam jak bym miala na dniach rodzic. Takze moze i Ciebie nie wywali. Spokojnie, wszystko czas pokaze! Ale Ci powiem ze i tak te niecale 100cm przeszkadza przy np ubieraniu sie (szczegolnie butow i skarpetek):)

Wcale nie kazda wywala niesamowicie! Mi tak caly czas mowili "zobaczysz jaki jeszcze bedziesz miala wielki bebech" a tu 5 dni do porodu a 100 cm nie ma:) Ludzie sie dziwia bo nie wygladam jak bym miala na dniach rodzic. Takze moze i Ciebie nie wywali. Spokojnie, wszystko czas pokaze! Ale Ci powiem ze i tak te niecale 100cm przeszkadza przy np ubieraniu sie (szczegolnie butow i skarpetek):)
Wiem... ja już mam z tym problem. Rozkraczam się jak żaba:-) Bo tak jak napisałam jestem niedużych gabarytów i dla mnie już to 91 cm to dużo.

Wiem... ja już mam z tym problem. Rozkraczam się jak żaba:-) Bo tak jak napisałam jestem niedużych gabarytów i dla mnie już to 91 cm to dużo.

Smiesznie to musi z boku wygladac jak ciezarowka ubiera buty:-) Ale z drugiej strony to sie zdarza raz, dwa albo trzy (nie raz wiecej:)) razy w zyciu wiec i tak bede to fajnie wspominac:)

"Jak by nie było, będzie bardzo miło:-)"

Az musialam sie zmierzyc i mam 99 cm od poczatku ciazy waga skoczyla mi 11kg pewnie do 15 dobije:sorry2: z butami to ciezko a golenie jedynie z lusterkiem

reklama
Do góry