reklama
szczesliwa
Fanka BB :)
hihi raczej udaja bo im sie wygodnie siedzi
ja bardzo sie nie mogłam doczekac brzuszka...czekałam głaskałam...az urósł:-)
ja bardzo sie nie mogłam doczekac brzuszka...czekałam głaskałam...az urósł:-)
Katarina2308
Maagda ja to wiem, ale jak to Mężowi wytłumaczyć??:-)
justynka98764
Początkująca w BB
Mąż musi być cierpliwy. W moim przypadku mąż nie musiał czekać długo na brzuszek bo przecież w końcu noszę w nim pięć bobasów. U mnie już 7 miesiąc się kończy.
Ostatnia edycja:
Witam, jestem obecnie w 3mc a mój brzuch wygląda tak jakbym się objadła a nie jakbym była w ciąży, trochę mnie to martwi, nie mogę się już doczekać kiedy brzuchol ładnie mi się zaokrągli. Czy wasze brzuszki też tak miały?
Majsii
Ja jestem w 16 tyg a mam brzuszek jak bym tylko więcej zjadła więc nie ma co się martwić
Hihihi, ja w piątym miesiącu zastanawiałam się czy wogóle jestem w ciąży . Wyglądało to bardziej jakbym miała jakieś wzdęcie. Jeżeli wszystko na usg jest poprawnie , to nie ma się czym naprawdę przejmować;-)Wielkość brzuszka to sprawa bardzo indywidualna. Nie martw się na zapas - już nie długo zobaczysz :-) Pozdrowionka:-)
reklama
tez tak mialam, moj B sie smial ze wygladam wlasnie jak bym porzadny obiad zjadla, a jutro zaczynam 7 miesiac ciąży blizniaczej a w najszerszym miesjcu na wysokosci pepka mam 90cm to chyba nie za duzo, tylko szkoda ze sie nie zmierzylam na pocztaku. W kazym razie z 49kg zrobilo sie 57kg, a wsyztscy mi mowia ze w ogole nie widac zebym przytyla tylko brzuszek, ale i tak nie wierza ze bliznaiaki, a chlopaki tacy mali nie sa wcale. Ale ja widze ze mi przytyly policzki i udaWitam, jestem obecnie w 3mc a mój brzuch wygląda tak jakbym się objadła a nie jakbym była w ciąży, trochę mnie to martwi, nie mogę się już doczekać kiedy brzuchol ładnie mi się zaokrągli. Czy wasze brzuszki też tak miały?
Podziel się: