reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak szybko widoczny byl wasz brzuszek???

nio,u mnie tez termin na kwiecien a dopiero od grudnia widac brzuch :sorry2:a w autobusie jak stalam tak stoje dalej,nikt nie ustapi :growl: (a moze tylko udaja,ze nie widza...)

reklama
hihi raczej udaja bo im sie wygodnie siedzi

ja bardzo sie nie mogłam doczekac brzuszka...czekałam głaskałam...az urósł:-)

Mąż musi być cierpliwy. W moim przypadku mąż nie musiał czekać długo na brzuszek bo przecież w końcu noszę w nim pięć bobasów. U mnie już 7 miesiąc się kończy.

Ostatnia edycja:
Witam, jestem obecnie w 3mc a mój brzuch wygląda tak jakbym się objadła a nie jakbym była w ciąży, trochę mnie to martwi, nie mogę się już doczekać kiedy brzuchol ładnie mi się zaokrągli. Czy wasze brzuszki też tak miały?

U mnie w pierwszej ciąży brzuszek było widac dopiero w 5 miesiącu. Teraz mam już taki jakbym była znów w 5 miesiącu. Nie masz się czym martwić. To tak jak z wagą i porodem- bardzo indywidualna sprawa.

:-pHihihi, ja w piątym miesiącu zastanawiałam się czy wogóle jestem w ciąży . Wyglądało to bardziej jakbym miała jakieś wzdęcie. Jeżeli wszystko na usg jest poprawnie , to nie ma się czym naprawdę przejmować;-)Wielkość brzuszka to sprawa bardzo indywidualna. Nie martw się na zapas - już nie długo zobaczysz :-) Pozdrowionka:-)

reklama
Witam, jestem obecnie w 3mc a mój brzuch wygląda tak jakbym się objadła a nie jakbym była w ciąży, trochę mnie to martwi, nie mogę się już doczekać kiedy brzuchol ładnie mi się zaokrągli. Czy wasze brzuszki też tak miały?
tez tak mialam, moj B sie smial ze wygladam wlasnie jak bym porzadny obiad zjadla, a jutro zaczynam 7 miesiac ciąży blizniaczej a w najszerszym miesjcu na wysokosci pepka mam 90cm to chyba nie za duzo, tylko szkoda ze sie nie zmierzylam na pocztaku. W kazym razie z 49kg zrobilo sie 57kg, a wsyztscy mi mowia ze w ogole nie widac zebym przytyla tylko brzuszek, ale i tak nie wierza ze bliznaiaki, a chlopaki tacy mali nie sa wcale. Ale ja widze ze mi przytyly policzki i uda

Do góry