reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak szybko widoczny byl wasz brzuszek???

reklama
Przy 155cm wzrostu.....;-)

taki kurdupelek :-D żartowałam,ale ja jeszcze nie widziałam małej ciężarnej z ogromnym brzuchem,więc chyba nie wyskoczy Ci za bardzo...ale wiesz co,pod koniec ciąży brzusio tak nie rośnie,a bynajmniej ja nie mam aż tyle cm więc na końcówce,myślę że mały rośnie ale nie wypycha mi balona na zewnątrz tylko wypełnia bardziej jego wnętrze,bo i tak bardzo mnie porozciągał,bo koło pępka to już ledwno czuje jak się dotykam delikatnie

Nie, chodziło mi o to, ze i tak śmiesznie wyglądam z takim jak teraz. No, teraz powiedziałabym w sam raz!
No nic, dobra, wywali to wywali! Trudno, martwić sie będę potem.

Nie, chodziło mi o to, ze i tak śmiesznie wyglądam z takim jak teraz. No, teraz powiedziałabym w sam raz!
No nic, dobra, wywali to wywali! Trudno, martwić sie będę potem.

ja miałam piękny brzuszek do września,a potem jak mi się posypały rozstępy na boku to myślałam,że zebrą zostane :-D
bardzo dużo mi brzuch urósł w wrześniu,potem zwolnił

reklama
taki kurdupelek :-D żartowałam,ale ja jeszcze nie widziałam małej ciężarnej z ogromnym brzuchem,więc chyba nie wyskoczy Ci za bardzo...ale wiesz co,pod koniec ciąży brzusio tak nie rośnie,a bynajmniej ja nie mam aż tyle cm więc na końcówce,myślę że mały rośnie ale nie wypycha mi balona na zewnątrz tylko wypełnia bardziej jego wnętrze,bo i tak bardzo mnie porozciągał,bo koło pępka to już ledwno czuje jak się dotykam delikatnie

he a ja własnie widziałam i byłam zaskoczona bardzo bo kolezanka figure ta sama miala co ja ale o głowe nizsza i była małym grubaskiem bo spuchła na koniec ciazy...i brzuch miała wielki ja tylko z przodu mam brzuch a jej wywaliło tak ze kule miała juz od boku.... nie ma reguły na to ze mała to mały brzuch he bo te wlasnie małe miały najwieksze brzuchy zawsze hehehe

Do góry